Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam Brankoviću . Ja Vas lično podržavam jer ste moj premijer, pametno ste odradili posao na USK.. I ovo Krajišnici ovo ono, a ne spominju sramotu koju su napravili sa Škorpionima.
Prilika da se da komentar na ovom chatu cesto se pretvori u olimpijadu lajanja. U balkanskom duhovnom ozracju ne fali talenata. Osobito kad mali mogu slobodno da laju na velike.
Ruzan i sa strane gledajuci....
nevratio se dabogda!
Nisu ni Krajišnici više blesavi. Od silnih miliona iz Razvojne banke u USK je plasirano bijednih 340.000 KM!
vidi jos djubre drze na vlasti,,, sve lopov do lopova jadna je sda stranka,,, fujjj
joj da hoce ovaj Strateski tim za Agrokomerc bit uspjesniji od one proslogodisnje Strucne kantonalno-federalne komisije za Agrokomerc i jos prije one Posebne radne grupe za Agrokomerc i jos prije onog Specijalnog direktorata za revitalizaciju Agrokomerca i jos prije one Mjesane savjetodavne komisije i jos prije onog...
Ne vratio se j... majku svoju
Šta to ima tamo za opljačkati pa Branki ide?