Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje sve lopovski cinizam nece stici.Jos mu treba prikljuciti frljavog Bicakcica,Grmalja Dodika,Sir Olivera Covica.....pa ce Austiju brzo zahvatiti sindrom lopovluka.
Ovo je vic mjeseca.
jadni ti koji ga budu slušali.
austrijanci spali na brankovića... buahaahahahahhahaha
Ne zman sta on ima njima racionalno za reci
Premijer Branković održat će predavanje u Beču - po Zakonu
Koji ba dijalog zivilizacija?!?? On moze govoriti samo na jednu temu: DIJALOG LOPOVA!!!! VRATI STAN LOPOVCINO!!!! --- Sa-x majmuni} upisao sam glupu sifru 100% ispravno; lopovi!!!!
Tema mu ide na ruku i o njoj najbolje zna govoriti: \"Bosna i Hercegovina: šanse u ekonomskoj krizi“. Predavat ce o tome kakve su sanse da u krizi kupis stan za 900 KM, kakve su sanse da pokrades drzavu i narod itd. Skontali ljudi da se moze krasti, ali ne znaju kako.
http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=82028790418&ref=ts
Vrti tuđi stan lopove majmunski
Doci ceš ti na linč majmune odvratni, sudit ce ti se i linčovat..
KAKO JE MOGUCE DA OVAJ COVJEK JOS UVIJEK I NAKON ŠTO JE UTVRĐENO DA JE KRIMINALAC I NAKON ŠTO JE PROTIV NJEGA PODIGNUTA OPTUŽNICA, DRŽI NEKO PREDAVANJE I TO JOŠ U BECU???????? U KAKVOJ JA TO ZEMLJI ŽIVIM, ZAŠTO OVAK KRIMINALAC NIJE U ZATVORU???? KAKO DOKAZANI KRIMINALAC MOŽE JOŠ UVIJEK BITI NA SLOBODI????? BOSNA JE DRŽAVA HORORA...