Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što je postavljeno i zapošljeno poslije 1.1.2017 - te godine ide na reviziju. A onda zna se svojim šefovima na raspolaganje! Uhljebima će biti poprilično tijesno.
Počeli su krpiti ceste-znači uskoro će izbori!
XXC
Ovu Semihu treba Sipa pozvati na jedan informativni. Ja sta je ona uhljeba završila..
Semiha smradu.Izbjeglica bio u rodnom gradu bio, ranjavan u odbrani , kod muža ti Miralema ostavljao pare u kafiću pod granatama ograđen betonskim blokovima na trgu Heroja,kad si bila 0 u političkom smislu. Šta imam od tvoga uhljebskog ministarstva..bez zdravstvene, bez penzije a mator sam već , bez ičega. A imam i VSS, i dijete sam Šehera, a ne kao tvoji iz Goražda.Uhljebi kao ti su kao žohari. Makar zbog prve rečenice mi oko srca lakše
Nacionalni ključ je zadovoljen na način SVAKO SVOGA.
U R BiH samo vjerujem DA me moja majka rodila
pa stace oni bez pozicija
Hajde da se svi zajedno više ne lažemo. Znači svaki javni konkurs je unaprijed rezervisan.
Mirsad Hadžikadić, sposoban i nepodoban, svjetski čovjek diplomirao na Harvardu, inteligentan i obrazovan. Uvijek lobirao za BiH iz Amerike, osnivao razne organizacije u BiH dok je bio u Americi za mlade, osnovao Savjetodavno vijeće za BiH u Vašingtonu, Bosanskohercegovačko-američku akademiju nauka i umjetnosti, osnivač Fakulteta informacijskih tehnologija u Americi, itd.
Lord Crndak nije mogao reći NE incestu. Zato sada ima Crndaka Šašiokog.
djedovi nene bake i svi oni koji nemaju ambicije u zivotu vec su zadovoljni s par stoja mjesecno ce glasati za ovu stoku od politicara !
Puna podrska....zasto ne iskoristi ono sto ti se nudi. Jednom se zivi
..ma ja moze im se..ccccc..
sve ce to dodik rastjerati...smao cete vidjeti sta ce biti.....a onda ce biti svjetsko kmecanje po medijima da im dodik ugrozava ljudska prava....:)