Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makar nam se još 20 godina mučio a ne mogao umrijeti !!!
Poceli cetnici drugu taktiku nepije vode lazi lazi lazi vise sad prelaze na rezervni polozaj dabi otegli da nedozivi presudu.Cetnici bi njeg sad isjekli sikirom i zapalili samo da crkne prije presude a onda bi ga otpjevavali uz gusle.
Zalosno je to da vecina majki kojima je djeca ubijena , nece ni docekati presudu gadova :/
Dabogda mu cijelokupna porodica, i rod i porod, što duže, što duže, bolovao od najgorih bolesti. Da se raspadaju a da ne mogu umrijet. Od srca ti želim đenerale, junačino ma.m. u ti hebem poganu i bolesnu. Dabogda vam se trag zatro u najgorim mukama ovog dunjaluka
Pozovi "" Biljanu "" Plavsic. Ona ima onaj serum za podmladjivanje i jacanje imuniteta. Jeste da se moze kar,at ali ne moze rodit. Moze se i politikom bavit, ali malo ko "" gubi "" pamcenje. Nema imunitet, ali se ponasa kao da ga ima pa prica sta Srbi treba da rade da ocuvaju Genocidni Entitet. Probaj preko Krajisnika dobit kakav lijek za borbu protiv nemoci, samo pazi da ti na dupetu ne narastu brkovi i to na razdjeljak. Mozda ce ti Kacavenda doci i podmazati , procistiti izduvni brkati ventil. Javi Karadzicu da cekas naredjenje, dali da se predas ili boris. Gdje ona tvoja podmukla hrabrost djenerale? Djenerale dje ti je onaj osmijeh na licu kao 95 kada si pricao o " dahijama " i Turcima? Djenerale dje su ti eroji, da te podrze? Ko bi rekao djenerale da ti mi Bosnjaci zelimo dobro ( do presude) ? Priznaj prije smrti djenerale sta si ti naredio i sta su drugi naredili. Priznaj gdje su masovne grobnice i cija je to ideja bila? Pokaj se djenerale , mozda ti bolje bude.
Je*em ti pravdu... Suđenje nacistima poslije II svjetskog rata, poznato kao "Nirnberški proces" završeno za samo jedan mjesec dana, a znamo da je to bio rat globalnih razmjera. A koliko traju suđenja u Haškom tribunalu? Prvo Milošević, pa Šešelj, Karadžić i Mladić, da ne spominjemo ostale....Samo se ceka da doticni pomru (Milošević već jeste) pa da se nikad pravosnažnom sudskom odlukom ne dokaze njihova krivnja. Dok je s druge strane Hitler, nikad osuđen, najveci zlocinac svih vremena, za koga ne vazi presumpcija nevinosti, kao osnovni postulat prava.
Samo da izdrži do presude.
Treba ga paziti i dobro hraniti. Kao krmka pred klanje. Mogao bi se samoubiti, ko pola njegove familije.
Izdrži đenerale, do osude na doživotnu robiju.
Dugo se ti nama mrcvario..
Neka donesu odluku da se suđenje nastavi bez njegovog prisustva. Svakako su tu advokati odbrane.
ko mu j.ebe mater
Gdje je generale poznato srpsko junastvo ? Spalo ko i drzava ti na go ku..ac.
krepo dabogda