Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idu li plate redovno? Putni troškovi, ručkovi, ljubavnice?
naravno..............
@otkos sta ce te izdvajat kad je odavno ekonomski mrtva.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
2016 Dodik :Bakire brate gubim na izborima, Bakir: Ništa ne brini sad ću ja zakuhat. Jel dosta da tužim Srbiju Dodik: To buraz samo jesi skonto kako se izvuć iz toga kasnije Bakir: Ma skonto jašta- nema od tog ništa ovaj nema punomoć Dodik: ljubi te brat, naleti kad budeš mogo 2017 Bakir: Dodo brate, pomagaj ovi moji hoće da me skinu Dodik: Uhh- jbm. Ma reci da ćeš kosovo priznat- a ja ću poludit :) Bakir: da ne skontaju i moji i tvoji Dodik: ma jok glupani su to
Dodik nakon dva uzastopna mandata ne moze više biti predsjednik RS-a. Znaci Dodik ce se kandidovati za Presjednika BiH. A Bakir ne moze vise biti presjednik jedino ako se ne kandiduje za presjednika federacije.
to je to!
patriotizam na djelu🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖 onjušili su dobru večeru
Cuj prijetnja ratom!! pa dokle cete praviti ove huskacke farse?!? dajte da krenemo svi zajedno ka boljem. eto nek bude i srpske( pod drugim imenom naravno) i tri entiteta samo da svi rade u interesu bosne i njenih gradjana.
Farsa , a plate idu..............
Bošnjaci, Hrvati i Srbi nemojte biti glupi stvorovi koji žive u mržnji i zlu, pomažite jedni drugima, surađujte, ostvarite pozitivne ekonomske i socijalne kontakte, osudite zločine i zlo prema čovjeku, svakom njegova vjera i ubjeđenje jer crkva i džamija imaju mjesta i neka ide u njih ko želi! Niti Isus a.s. niti Muhammed a.s. nisu napadali druge ljude i vjernike, a borili su se protiv zla i zlih ljudi!!! ŠIRITE MIR I ČINITE DOBRA DJELA!
Međ.zajednica , u skladu sa Deytonskim sporazumom ( a i Ba-ja voli Deyton) , treba hitno prekinuti ovu anti ustavnu ujdurmu ( Ronhill-Čovke) , i da odmah , kao u slućaju Samouprave , interveniše , smeni i pohapsi bagru...
PrdCdnik će sad da palamudi , pa da zateže , pa da preti , pa sve tako ...dok ga neko ne pozove , potegne za uvce i naredi. Onda sledi ubacivanje u igru Srbije i Vičića ( kao važnih faktora ) a koji su i "garanti" Deytona ( haaahaaaa, pa oni ne mogu biti garant ni za sopstvenu državu( Kosovo) , a kamo li za stranu) , i tako...kada Vućko klimne glavurdom , onda će i šumnjaci leči na rudu i potpisat sve ( jer EVrre vole jako ) . A vole i Nemačku ,posebno omladina .
Treba se Bosna oslobađati polako jer ovo ne ide
od koga?
Od svih faktora koji narušavaju kvalitet života i prave majmune od nedužnog naroda
Treba im zabranit dalje delovanje u PS.BiH , a sve dane kada nisu dolazili odbit od plate... PS ; I sam sumnjam u ovo , jer u državi vlada RASULO. Samo stranci ( čitaj Ameri ) mogu nešto pozitivno uraditi. Ova korumpirana seljačka stoka -nikad.
Budimo realni. Bakir i svi njegovi poltroni trebaju dobiti metak u čelo, zajedno sa svojim psrtnerima u vlasti. Nema veće štetočine od njega.
Konsultujte se dobro debili debilski
Svi srbi u Srbiju..ili na nebo...svakako su nebeski narod
Sve ovo srbijansko spanovanje, prvo ih je katalonia razocarala, a sad ce i ova prvostepena presuda, sve je ovo planski, a bake nije nista izustio oko priznanja kosava.
on je nevin
U Svici zbog planiranog atentata uhapsilO bosanskog srbina Milutina Jakovljevica pod imenom Abdal Muhajmin al Bosnie😂
Il je ovo sve suplja prica il je stvarno zategnuto, u svaom slucaju glupi narod ce po koji put popuchitti kurchinnu !!!
Ljudi treba bojkovAt ovakve ljude koji ne vole zemlju u kojoj zive ! ja ne mogu da vjerujem da on dobija moje pare da zagovara rusenje drzave BIH i ne postovanje drzave koja hrani citav njegov narod kojem on pripada. Samo Bojkot !