Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procjena medijatora de će se popustiti Човићу, HDZ i Dodiku je svakako bila pogrešna.
Tako je, jaci je kanton Sarajevo u lobiranju od cijele Hrvatske diplomatije. EU parlamentarci juce odbili amandmane i prigovor Hrvatske da se ubaci konstitutivnost u pregovore oko izbornog zakona i to po drugi put
Ne trebaju nam tri tora, treba nam svima bolja buducnost a dokle god stranci pokusavaju rijesiti probleme umjesto gradjana, nema naprijed. Svi na ulice i skidati bagru kriminalnu na sve tri strane. Tuzilastvo mora imati gradjane na svojoj strani, ne smije vam ba niko nista, hapsi govna!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vide ljudi sa kakvim gvnima imaju posla
Shvatili da se pod napadom na državu ne pregovara ni o čemu osim o odbrani države, pa neka i dalje oni koji žele promjene izbornog zakona podržavaju rušitelje države! Nema pregovora dok se ne procesuiraju svi koji podrivaju državu!
Ne nego su skontali da nece proci HDZ izborni zakon pa se povukli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da ce se pregovori nastaviti sa nekim drugim.Ovo dvoje su shvatili da im je narod procito namjere.
Jučer vam je EU opalila šamar, da vam brojim?
Skontali ih u EU i SAD da su muljatori i igrači sa ovim naci onalistima
Objektivno nema nikakve potrebe da dolaze.dogovar nece biti postignut a dodijalo narodu slusat pricu o ugrozenosti hrvata genocidu nad bosnjacima i nepravdi prema srbima.bar da preko nove godine i blagdana odmorimo
Ćao, ćao 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Stan'te ljudi, lahko ćemo se dogovoriti. Eto ne mora da bude predsednik ni Mehmed, ni Alija, nek budne Mehmedalija, ne smeta nama.
Svijet i jeste ovakav kakav je radi toga što se uvjek bavio posljedicama,a ne uzrocima.Dodvoravo se diktatorima,idiotima,budalama,i doveo sebe do skorog uništenja.Nadam se da nisam u pravo oko ovog uništenja.
I toliko o tome....
Skontali da Bosna i Hercegovina ima izborni zakon.
Prvo jasna odbrana drzave pa pregovori o Izbornom zakonu.
Haha nisu znali s kim imaju posla! Kao ni ovaj Smit sto se nije snasao. Paa ovi bi podijelili narode Njemačke i SAD za 7 dana.
Stvari su toliko ozbiljne da i ja do daljnjeg ...odgadjam.
Raspad BiH
Pregovori mogu ali nakon oslobođenja Republike Bosne i Hercegovine i to bez međunarodnih kooropracijskih muljatora...sve se možemo i sami dogovoriti i udovoljiti svakom kad jednom ne bude opasnosti po državu i kad se bude razgovaralo unutar patriotskih stanaka ma odakle dolazile.Sa neprijateljima države nema svrhe dogovarati bilo šta sem predaje.
u prevodu imamo precije posava nego s divljake u torove uceravat