Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amir Zukić i Sarajlić izgledaju kao dva rasplodna bika ili vola!
Hahaha svaka cast na kom. Al su lopovi majko moja vidi im se na faci sve nepismeni ljudi i veliki lopovi jadna majko narode moj sta birate al kakav narod takva vlast nego gdje je ovome Zika susjed
Sastav delegacije SDA Konobar Izbacivač i Plesačica na štangi
Sta bude sa sceom (Fahrudin Radoncic)...hoce li on u vladu? Covjek ponavlja stalno nece u vlast. Da mu SDA ponudi da budu partneri u vladi vjeruj da bi oberucke prihvatio. Od istog momenta bi Avaz samo pozitivno o Bakiru pisao.
Jake vam stranke , i sa njima uopće nije tesko naci zajednicku rijec evo je LOPOVLUK i oni su ZA mahat ce glavama kao nojevi !!!!
Jao, plavka je beton... ako se bude izbubala eto je na slijdećim izborima.. ima moj glas.. ako mi bude dala da je provozam kroz krevet..
pa zar i zavjese zelene boje...
Amer predstavio Bosnu. https://www.youtube.com/watch?v=KO0rEwwyB0g Za RS kaže ''Republika Sprbprpska'' LOL
*ebem ti narod glupi.....birate ih pa ne valja prodajete glasove za 20 km i ovde se zalite ! samo demonstracije pokrenut !
Za 20 deka kafe i rahat lokum *
@Rusty InshaAllah..
Ma najbolji su Zeljko i Šošon oni bi preporodili ovu drzavu :) ( HAHHA )
Moram pitat Bakira (kad se vratiiz BGD) da li je za koaliciju ...??? Ja i jedan moj jaran svaki dan pijemo kavicu , ponekad pivu a zimi samo pelinkovac i orahovaču. Mi bi rado koalirali a ne trebamo nikakve pozicije, samo svaki dan 20-25 KM za pijaču. Dva put mjesečno bi se rado olešili i zs to nam treba cca. 85 KM. Zahtjevni nismo i lako se dovovorimo. Glasamo samo nako kako Bake kaže, još ako ponekad bocu iz tašne izbaci , ihi hi smo njegovi. Željka/o to skuplje plaća . . .
A stvarno ko je plavusa? Ne ide mi uz SDA.
Moze broj od zenske :D
Sta opet neka krađa i varanje gradjana?
E moj kvarni narode šta si dozvolio sebi ,da te opet isti pljačkaju koji su to radili od 1996 do 2010
Treba im vecina da rasprodaju Telekom,FDS i ostale firme koje pozitivno posluju i od cijih se dividendi isplacuju penzije,i ostala socijalna davanja.Prodajte sve i jebite nam znanje do kraja,nek plate svima budu 240km.
Ja sam toliko uzbudjen da vidim kako ce ovi pregovori na kraju proci, jer to je historijski vazno i krucijalno za BiH....Boze dragi!