Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujem da će raja poslije ovoga ipak birati sposobne a ne podobne.
@gooUser1561998485 A ko je spodsoban? Svi prodaju jaja pod bubrege.
e moj Magoda, sad si ih samo napomenuo da postojis, sad ce zeleni da te smijene zbog ovoga... i postaviti kakvog strucnjaka za nargilu na tvoje mjesto.
@gurabija78 Naravno, isto kao sto su ovi prije njih smijenili uspjesne direktore Sarajevogasa i Toplana i doveli ova preduzeca na rub ambisa u ovim trenucima
DIF je BETON !!!!
znaći opet topovima po gradskim ulicama? :(
Perite ruke i ostanite kuci ako ste nahladzeni i bolesni. Kakva dezinfekcija ulica, to se u Evropi nigde ne radi i ne vidim u tome nesta korisno sem troska resursa. Ljudi u panici i histeriji svakakve gluposti rade.
Sad ce Magoda,nastavnik fizickog,da nas potruje svojim triper idejama.Da topovima raznosi dezinficijense i da mi to udisemo.Idiot kompletan.Niti jefan fakultet nije nanio stete i zla Bosni kao taj za nastavnike fizickog.Samo Konakovic i ovinjegovi uhljebi su sprasili budzet na lopo luke.
@ezek sta ti je dandaru
Sto jest jest najbolji direktor za sebe i svoje uhljebe.Nije on tu sto voli planinu i skijanje,niti je kao kakav spasioc firme kako je predstavljen.Vec iz svojih interesa i interesa stranke..
Super ideja, italijani i spanjolci su vec pokazali kako to ide. Kamion, pozadi se stavi top, baprijed 4 palete sa tekucinom.
Cega se lik dosjetio...
Napokon nešto aBd korisno od ZOI-a
Samo bi virus utjerali u kuće.
Pogusit cete nas vise sa ovim dezinfekcionim!
Pa da kazu pokvarila Civilna Zastita i onako ste sve sjebali! Koliko si odgovoran prema radnicima zoi 84 da te čistačice nisu vidjele odkad si posto direktor niti jednom!
Ne mozete staze tim topovima da napravite kad treba a ne ulice da dezinfekujete!
Ovaj je nastavnik fizičkog, kao i Dino mentor mu. Niste u stanju snijeg proizvesti, a namjena masina je za to, a hoćete da nam dezinficirate ulice. Pa da nas potrujete. Niste vi Zetru stavili na raspolaganje sto zelite, no sto morate :)
Daleko najbolji direktor ZOI preduzeća. dostupan najnižem radniku svog preduzeća.
@pajdo2007