Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ko je izdao ovaj je iz DF
Ovome dupelizcu iz Prijedora ubijen dobar dio familije u ratu a čitavo vrijeme se uvlači u guzicu DoDicku.SRAM TE BILO ..FOTELJA JE NAJBITNIJA..čak to javno i govori
Izdati pa onda izaći i lagati javnost bezočno, bez stida uz "lijekove" more samo komunističko chetnixhko pašče. Komunjara laže gore nego vlah.
Evo ljudi sad je jasno koje govno je izdalo drzavu radi vlastiyih interesa,a vi glupi Prijedorcani ponovo glasajte za ovog uhljeba koji nista nije uradio za 19 godina u Prijedoru!obicno smece od covjeka 🤮🤮
koja se ovdje zvrčka odigrala ja evo 4ti dan pokušavam skontati
Sad je jasno. SDA i DF glasali su sa Dodikovog četvrtog člana
nip je najveće zlo
Boli te Mirso k|ta. Dobra plata potpredsjednika, uletice ti Dodo sa jos nekim povlasticama (zaposlice ti nekog od familije u komunalno, kredit za traktor ce ti dati po povoljnim uslovima, subvencije za uzgoj krava...). Ne zivi se od nacionalnih interesa i principa.
Dostojanstvo je kad mozes napraviti veliku kucu na tri-cetiri sprata, nekog VW parkirati ispred nje, kupit djetetu stan u Sarajevu da se ne pati dok studira... Nije dostojanstvo prezirati ljude koji su ti pola familije pobili i potcjenjuju i omalovayavaju tvoj narod.
Originalni Game of Trones.
jest fino kad dobijas pa makar i u g..icu
Bosnjo 92 se nije desila zbog prazni stomaka vec prazni glava.
Ne volim SDA, mrzim DF, ali ovoga čovjeka baš i ne osuđujem. Pa čovjek je i ušao u politiku da se obogati i riješi svoje životne egzistencijalne probleme. Sve se bojim da neko ulazi u politiku iz patriotizma. Svi smo mi manje više licemjeri, njega osuđujemo a svi bi uradili isto da smo na njegovom mjestu.
Još jedan blef od DF.
IMAMO LI MI IKAKO DRŽAVU I VLAST---OPŠTA RASPRODAJA POLITIČKIH FOTELJA,POKRADENI IZBORI,KUPLJENE FOTELJE---KO ĆE NAM TO VODITI DRŽAVU
Hmmmm...Pokret za drzavu.Ipak je Stanivukovic dao cetvrtog.
BOLJE NAM JE STANJE BILO U RATU ,NEGO DANAS SA OVOM VLAŠĆU U CIJELOJ BIH
misliš ovima koji su bili ili misliš o ovima koji su tek došli, jer nemožeš ništa reć na nove dok ne prođe min 2 godine, nakon toga imaš lokalne izbore pa biraj i kazni ljude koji nebudu radili ono što su obećali pa da ti bolje bude.
to je pokret protiv države,a ne za državu...TO SU IZDAJNICI,PRODANE DUŠE,KORUMPIRANI,A GLUPI ,JADNI I BJEDNI--PRODAJU DRŽAVU ZA SVOJU GUZICU,PRODAJU SVOJ NAROD ZA PRLJAVU KORUMPIRANU FOTELJU
Kad je SDA-DF koalicija mogla prije četiri godine dati Dodiku četvtog delegata, što ne bi to uradila i sad. Istina je izašla na vidjelo. Sve su maske pale.
Ako ne znaš ko je, onda znaš kome je u interesu. Dakle jasno je ko je izdao!