Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo kao simbol multikulturalnosti i grad stradalnik ima dovoljno svojih problema, ne trebamo uvoznih i kontroverznih predstava koje su nedavno dobila i nogu u dupe i iz same Austrije. Sarajevo nema nikakvih (pozitivnih) veza s Bleiburgom.
Za ove je i Alojzije Stepinac svetac?
Zbog ćega dio Bošnjaka podržava zločin? Gdje vam je ljudskost, Bošnjaci???
Vatikan je uvijek bio Naci drzava .. zlo
prošlo je vrijeme komunizma, informbiroa, perestrojke, pionira, štafete i petokrake
@Roentgen79j Neki ne žele to prihvatit, i očajnički im fali. Svi bi oni žive bacali u jame, samo da im se pruži prilika
Šta je problem - održava se misa za pobijene ustashe, a nikad nisu održali misu za blizu 20.000 hrvata hrabro poginulih u bitkama na Neretvi i Sutjesci !! Dalmatinske brigade su činile gro obrambenih partizanskih snaga tada, a na koje su i ustashe napadale, i zato treba da se neodržavanjem te mise oda počast poginulim hrvatskim antifashistima !!
@SozeKeyser Uplati misu za navedene, i bit će održana ;)
@SeydoBrabognac veličina i struktura tvog mozga odgovara drugom dijelu tvog nicka....
Sada se vidjelo da sa Bosnjacima nema suzivota. Bosnjaci zele islamski kalifat i zabranjuju mise, to se mora prosiriti po cijelom svijetu da svi znaju s kim imamo posla!
Zele zabraniti*
Nije problem u misi za nevine žrtve, ali je problem što se crkva nikad nije oglasila za neduzne zrtve NDH, za partizane.kojinsu ubijeni, za Jasenovac, itd. Da su sve žrtve ispoštovali pa bi im i vjerovao možda.