Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav crni telekom oni su prodali drzavu
prodaše sve čak i mater sam za pare
ovaj Parodi se smije kao da mu nešto smrdi. jako prirodan i simpa "mladić"...
lip ko slika. trebalo bi ga odma objesit
Negdje procitao uputstvo za osmijeh.. "Ako zelis da se nasmijes, digni gornju usnu kolko mozes"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Organi vlasti imaju namjeru okončati već pokrenutu finansijsku i operativnu temeljitu procjenu (due diligence) za BH Telecom i HT Mostar do septembra 2018. godine". Dakle, nema prodaje do Izbora, a onda, ko god uzeo izbore, prodaje Telecom da bi popunio budzetske i fondovske rupe makar za jednu godinu.
Da... samo, ne znam sta dalje... prodajom ce zakrpit jednu rupu jednokratno... dok su u drzavnom vlasnistvu drzava moze isisavati sredstva (kao i do sada) i usmjeravati tamo gdje su joj potrebna (ceste, zdravstvene ustanove, isplata penzija i sl.)... privatnik "jedva ceka" da nam pripazi penzionere i siroke ruke "placa" zdravstvu donacije...
cemu ocjena ako neces prodat?
ako se baš mora zaduživati onda je najbolje od evropske centralne banke po 0,2 posto godišnjoj kamatnoj stopi.oni i štampaju eure.u njih nije frka
mmf su otjerakli turci,mađari ,islanđani i mnogi drugi.treba njih što prije otjerati.nikakvo dobro bosni ne donose.sad njih tjera i evropska centralna banka .polako izguravaju iz evrope.
ovi stranci su ćaknuti sve neki kurtzi i parodije od politicara a ja se na mog baketa zalim ccccc
i parodi hahahah
ma nek se sve privatuzuje.al pod uslovom da se uvede i socijalizam kao u švedskoj.koliko toliko ravnopravna raspodjela sredstava.kapitalizam + socijalizam mogu zajedno poput skandinavskih država i mnogih drugih evropskih zemalja
osmijeh proljeca
Ejjj jbg :((((((((((( ostadose i cijene i sranje :(
MMF parodija, pardon Parodi..
Nisu se obavezale ali cete ih vi obavezati
Ko da mu je ramiz salkic otac
Samo treba i dalje privatizovati, jer kada se sve privatizuje onda više nema uhljeba, namještanja tendera stranačkim tajkunima, kupovina glasova putem isplata po ugovoru o djelu i sl..
Ma ni slučajno. MMF je analizu vrijednosti telekoma tražio onako, jer im je bilo dosadno. Kada dođe vrijeme naplate kredita sve ćemo prodati. Telekom, EP, izvore vode, rudnike.
A sto je ovaj simpatican....