Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Od Vijeća ministara BiH zatraženo je da HITNO izradi Strategiju upravljanja migrantskom krizom u BiH." Jbt. ovdje, ili su svi ludi ili im se sexa za sve što se događa. Ta ista migrantska kriza traje već 18 mjeseci, a upravo kreće novi i intenzivniji val migracija. Dobro je da ste se sjetili. Ovi u VM dok naprave Strategiju trebaće im godina dana.
zašto se traže 4 miliona iz granta kada je nedavno BiH dobila EU donaciju u iznosu od (mislim) 15 miliona upravo za zbrinjavanje migranata. Od te donacije u USK nije došla niti jedna KM ( zvanično izjavli predstavnici gradskih i kantonalnih vlasti).
ja msm da je to s migrantima preslo sve granice
Sramota
Osim uzimanja para ovi drugu moc i ne posjeduju.