Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cime se bavite a znate da dva od tri mrze sve sto je bih....
Ponuda Konakovica ljudima u Zagrebu da dodju u BiH i raspravljaju o izbornom zakonu je napad na suverenitet BiH
Jest samo sto on to nikad nije ponudio
Necu ni citat dalje od naziva, klasicni populizam
Predstavnici Dom, preciznije receno "Institucija Nacionalni Parlament BiH" je najvise Zakonodavnu tijelo to jest SUVERENA BiH. Trnka I ostali soc-komunistickom pravnici tvrde da je narod Suveren, sto je laz I pravno netaco, I zbog ovog neznanja veliki su problem I u BiH.
Klasični poplavama od strane sdfa koalicije,znaju priče na grani da neće proći dom naroda
Klasični poplavama od strane sdfa koalicije,znaju priče na grani da neće proći dom naroda
Naravno da je to krivicno djelo !!!! I u slucaju BiH koja se jos uvijek bori protiv onih koji je stoljecima nastoje pokoriti , za takvo krivicno djelo treba odrediti najstroziju kaznu !!!! DOZIVOTNA ROBIJA !!!!
ne znam o cem ovi? pa ovi rade kontra suvereniteta bih svi redom
Iz šupljeg u prazno dok 650 KM povećanja plata uredno prolaze. Pomrli svi tu gdje sjedite i vi i vaše kompletne familije. Za lijekova vam trebalo svima.
Pa zar o ovakvim pitanjima uopšte treba raspravljati? Da je BiH "d" od države to bi po defaultu bilo krivično djelo. E jada i čemera....
Ja mislim da smo mi jedina država gdje se o tome treba raspravljati. Valjda se to podrazumjeva. Kako bi te u USA na robiju poslali po žurnom postupku.
Pa ljudi zar o tome uopšte treba raspravljati?! 😮
Hahaaa !!! Predlagaći iz DF !!! Znaju da to NE MOŽE PROĆI zbog SNSD i HDZ !!! ŠANERSKA POSLA !!!
Naravno da je krivicno djelo,i u svakoj iole normalnoj drzavi bi za vrijedjanje zastave,grba i ostalih obiljezja odgovarao. Mozes imati ili nemati simpatije,volit ili ne volit,ali moras postovati drzavu kakva god da je.Nije sjajna,nije najbolja po svim parametrima ali meni je jedina,i ja je volim i postujem.
Bravo kafa
Xaxaxa. Pa sta je krivično djelo ako nije to! Oj debila mamu im
Neće proći. Zna se ...
Napadači će glasati protiv