Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda drug Dodik nije dosta oprao pa mora jos malo
Ma kakav drug, nema vise drugova, sad su svi "gospoda" i samo zato i jesu na vlasti
hrvati i bosnjaci vjecno zajednooooo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mah velikocetnicki element blokira BiH i nsatoji stvoriti sto gore stanje kako bi otkinuli komad BiH i prikljucili ga pasaluku. Takve moram upozoriti, u pasaluk ici mozete, ali ono sto mozete ponjeti na opancima broj 47. Inace ova velikocetnicka banda je potpisala medjudrzavni sporazum sa pasalukom o buducem granicnom prijelazu na Drini, bez dozvole BiH.
Inace nema nikakvih "predstavnika RS", radi se o cetnicima kojima su idoli koljaci i oni apsolutno ne predstavljaju ni pod razno Bosnjake i Hrvate sa okupiranih podrucja. Molim da se to uzme u obzir kad se pise o onima koji dolaze iz genocidne tvorevine. Oni ne predstavljaju Bosnjake i Hrvate, radi se o cistokrvnim cetnicima i petoj koloni, suradnicima okupatora.
Evo komentar Dacica.... "http://***/vijesti/regija/116615-video-sto-mu-je-podivljali-dacic-zaprijetio-hrvatima-muslimanima-i-albancima.html" Nema kod nas su komsije toliko fine...pored ovakvih komsija nisu ti potrebni neprijatelji......Zalosno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa majkicka se nikad ne pere. Samo sminku mece. A drug Dodo zna da bi prvi nalog bio prema njemu usmjeren i da bi mu to bio kraj
Volim svoju domovinu ali nekako sam skeptican po pitanju njenog ocuvanja kao cjeline.Ovo mi sve vuce na to da cemo dozivjeti Krim verziju :)
Nema Sejdic-Finci,..nema nikakvog dogovora po bilo kojoj osnovi. \Niko nikoga vise nikada nece u ovoj BiH ni preglasavati i zayebavati
"Zakon je jednoglasno prihvaćen u Vijeću ministara BiH, prošao je Ustavnopravnu komisiju Predstavničkog doma, ali je sada odbijen na Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost." Je li i Predsjednik neke Mjesne zajednice takodjer mora dati svoju saglasnost?
čekajmo da veliki vožd padne sa vlasti tada će usvojiti sve zakone tada će shvatiti da su ostali goli, bosi i sirotinja ko lipići
koji god Srpski Vozd padne, ljuci i gori po vas ce ga zamijeniti. Uopste je nebitno koliko smo i goli i bosi, koliko nas kradu ili gubimo,..ALI PO VASEM NECE VISE NIKADA BITI. Ceracemo se mi,..cerati:):)
Mogu srbi da rade sta hoće, a musle samo kmeče!
samo da ti spomenenem sjeme pokvareno
Ti na klixu a ženu ti prči ćetnik iz Dubovika! Hahaha
To im je glavna grana privrede
Očigledno je da je RS kočnica razvoju Bosne3 i Hercegovine i pristupu evropskoj uniji. Mnogo je takvih primjera kojima ne samo da koči razvoj nego onemogućava funkcionisanje Bosne i Hercegovine što je kršenje Dejtonskog sporazuma i Ustava BiH. Iz ovih kao i mnogo drugih razloga Dejtonski sporazum treba izmjeniti ili ukinuti a Ustav izmjeniti te ukinuti ionako skupe i nefunkcionalne entitete.
Pa kad im ukinu entitet, reći će da je to bjelosvjetska zavjera a ne pranje novca finansiranje terorizma.
kontaju da taj zakon ce na kraju biti samo na nivou entiteta... nadajte se, hvataju se za slamcicu pred izbore
nema čišće pare od one kojom bosanskohercegovacki politicari barataju al cisce u smislu da nema bolje oprane, cakli se
Razlog zbog kojeg su opstruirali zakon je jer bi on, po njima isao na entitete. Pa otkada to njima smeta sto je nesto na nivou entiteta a ne drzave? Glupost...
Lijepo, sad su i javno priznali da peru novac i finansiraju terorizam
INDESIT i GORENJE platili poslanicima SNSD-a da obore zakon
Kad je Bosna podnijela vas ovakve, opstanak joj je zagarantovan