Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabije ne priznaju drzavu BiH a kamoli Islamsku Zajednicu BiH.Protjerat sve u SIiriju da dobiju raniju kartu za dzehenem.
BiH kao državu ne priznaje minimalno jedna trećina bosanskih Srba, pa nikom ništa.
@BokoHaramBuzim Priznat ces ti Bosnu i Hercegovinu kad budes sviro klavir u KP Dom Zenica.Ova izjava vehabije samo potvrdjiva koliko vehabije vole nasu drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zeničko muftijsko 13, Sarajevsko 12, Tuzlansko 7 , Mašala što se fino raširiše iz Tebnice preko Sarajeva i Karaule na Tuzlu. Džemat Briješće Brdo odbio priključenje. Da to je onaj džemat koji je nedavno ubio dva vojnika Voske BiH ( ono kao zadirkivali ih vojnici u kladionici !!) pa munjevito doletio ministar Čamapara da on preuzme slučaj iako očito nije iz njegove nadležnosti !!! Evo nek ga sad preuzme !! :)) Ne može Bakir arapskim parama zidati nebodere i zatvarati im paradžemate :))
@Pretobom Iznesi činjenice. Ja sam nastojao da ih iznesem, a direktor CIE kraj toliko žarišnih tačaka našao baš da se zajebava sa tim glupostima odnosno činjenicama.
@Pretobom KS napravio svojim parama od obnove zemlje džamiju koja se zove baš ono domaće Kralj Fahd i gdje se okupljaju isključivo vehabije ? Osjećaš li da ovdje nešto ne štima ? Pogotovo što je ista džamija ambasada Saudisjke Arabije i kao takva ekstrateritorijalna !!!! to jest ne nalazi se pravno u BiH. Dakle građani kantona Sarajevo zidaju vjerske objekte u inostranstvu ??? Ovdje očito mima mnogo vjernika kojima nije maslo za Ramazana.
Ja ne znam je li mi smjesniji ovaj clanak ili komentari na isti :)) E cuj paradzemet hahahaha...
U BIH UVEDEN ŠERIJAT. Nakon toga se Reis Cerić kandidovao za Predsjednika da i formalno zastupa Šerijat i propao. http://rijaset.islamskazajednica.ba/index.php/uprave-1/uprava-za-vjerske-poslove/tarikatski-centar
Članom 77 Ustava Islamske zajednice definirano je da se u okviru Islamske zajednice organiziraju tarikatski redovi u skladu sa Šerijatom i pravilima tarikata.
Bošnje više ne znaju gdje udaraju vratite se prappradjedovskoj vjeri. Vidite da samo dzabe ginete u ISILu.
@Wolfix Kakve veze poturceno janjicarsko pleme ima sa crkvom Bosanskom. Pa cjeli svjet zna da ste poturceni srpski otpad.
@ama-ja Molim srbe islamske vjere da se malo smire. Jer istorija bosnji pocinje od davne 1995g a sve do 1974 ste se izjasnjavali kao srbi. Na kraju Ivo Andric dobio Nobela jer je detaljno opisao nastanak poturceno janjicarskog plemena ili ti balincadi.
Jel ono uzvišenim skupom predsjedvavo osuđeni hodža Hasan Čengić ? Šef CIE se pita jel ono Hasan Čengića ista osoba koju prije 10 godina pominje britanski Mirror ??? http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/have-200000-ak47s-fallen-into-the-hands-of-iraq-624446
Pravda za Fahra i Bilsenu
i Dautbasica
@ama-ja Sorry,i za njega poDrska,nadam se od svakog' po jedna,momacka,kozna naravno
Ove što su odbili pristupit treba pod dobru kontrolu stavit... Nadam se da ovaj iz CIA-e ima to u vidu...
Ne viidi vam se baš najbolje jel vam ono legendarni Hasan Čengić predsjedava uvaženim mskupom ??? Koji je doprinijeo otvaranjun sgvih paradžemata a sad se kao nešto ne zna ??? kO ONI PARAVOJNIH 100 TONA granata koje nađoše u Mostaru dok je on bio ministar odbrane !!
Ako neko misli da direktor CIE nije osobno zainteresovan za ovo, VARA SE !
https://youtu.be/PJMHic90xCs
hahahahaha dzematske intrige :D
Pošampi se vehabijama u dubra !!! I ponjamke !!! SVE PROTJERAT U TRI LIJEPE MATERINE !!!
@ama-ja također i ja tvojima. . .
Protjerati predstavnike 22 paradžemata u neku od zemalja gdje se ta načela koja uvažavaju praktikuju. MARŠ ODAVDE KOZOHEBI PRIMITIVNI. Kao da nam nije dosta ovakve napaćene BiH i nas samih SAMO STE NAM VI FALILI DEBILI !!! Debelo ih sankcionisati ako nastave sta su naumili.
Svi problemi su poceli kada se ma koja vjera pocela iznositi iz covjeka i njegove kuce.
Druze vjeruje se u dusi i moru u svom bicu, dzaba nekom mlatiti praznu slamu. A ako imas u sebi vjere i u svojoj kuci, nista lose iz nje ne mozes iznjeti.
sta kaze hodza Gulen? hoce li i oni ili je malo 200 000 km??
Sabur i pamet u glavu..Licno mislim da sve treba staviti pod jedan krov..Ako ne to vodi sukobima izmedju nas.Svi moramo znati da se citav svijet digo protiv islamskog jedinstva..Poslijedice toga su milioni izbjeglih i hiljade ubijenih bas izmedju Muslimana..Trebamo biti mehki izmedju Muslimana bilo kakvih,ako ne i dalje ce se nastaviti medjusobno ubijanje.Jednu stranu stite Amerikanci a drugu Rusi..Licno mislim da rat u Siriji ce jos dugo biti..Mislim da ne trebamo biti glupi...
Muski klub. Kao da vidim dvije zene na slici.