Zeničko muftijsko 13, Sarajevsko 12, Tuzlansko 7 , Mašala što se fino raširiše iz Tebnice preko Sarajeva i Karaule na Tuzlu. Džemat Briješće Brdo odbio priključenje. Da to je onaj džemat koji je nedavno ubio dva vojnika Voske BiH ( ono kao zadirkivali ih vojnici u kladionici !!) pa munjevito doletio ministar Čamapara da on preuzme slučaj iako očito nije iz njegove nadležnosti !!! Evo nek ga sad preuzme !! :)) Ne može Bakir arapskim parama zidati nebodere i zatvarati im paradžemate :))
@Pretobom Iznesi činjenice. Ja sam nastojao da ih iznesem, a direktor CIE kraj toliko žarišnih tačaka našao baš da se zajebava sa tim glupostima odnosno činjenicama.
@Pretobom KS napravio svojim parama od obnove zemlje džamiju koja se zove baš ono domaće Kralj Fahd i gdje se okupljaju isključivo vehabije ? Osjećaš li da ovdje nešto ne štima ? Pogotovo što je ista džamija ambasada Saudisjke Arabije i kao takva ekstrateritorijalna !!!! to jest ne nalazi se pravno u BiH. Dakle građani kantona Sarajevo zidaju vjerske objekte u inostranstvu ??? Ovdje očito mima mnogo vjernika kojima nije maslo za Ramazana.
Prikaži sve komentare (196)