Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo idite, da cijeli svijet vidi sa kim mi imamo posla bice im mnogo toga jasnije...
@PRAVDA Tri autobusa oko 160 baba ide po pravdu, pa i \"pravdu\" treba finansirati. Čuj 160, poželjele nane da vide inostranstvo brte.
@Pitalac krvolocno cetnicko srbsko cudoviste JA im placam!jer PRAVDE mora bit!!!idiote primitivni da Bog da i tvoju djecu ti ovak trazio!
Ko ovim babama pardon nanama plaća put?
stvarno sta ovo smrdi, da nije ovaj brane
hej munira hej munira dje ti je bakira i jos, srbi smrde
Ovo je dokaz da mi Srbi moramo raditi kao i nasi zlo-susedi pa kada je rat ne stediti nista i nikoga od nepriajtelja svoga vec sve redom bez milosti .... Tako to raditi ako mi Srbi milsimo opstati an ovom prokletom brdovitom Balkanu okruzeni s nasim IZrodima BOG ih smeo i prokleo .AMIN
imal neki politicar ptariota da ode hagu i zajedno s majkama i ostalim podrzavaju i traze da nema vise odlaganja sudjenja i davanja zlocniku pravo da bojkotuje,pa ovo nije sudjenje,ovo bi trebalo zapisat u anale ko nepresuda ratnim zlocincima,seselj,milosevic,karadzic jos nisu dobili presude a jadna Florens Hartmann njoj je taj licemjerni haski sud brzo presudio.
Idu ukazati poštovanje i odati počast Raši? Tako treba. Ne zaboravite darove!
Jel` ovo na slici ona što je napravila dvije kuće i ima primanja 4000 KM (po vlastitom priznanju)?
savjetujem da sve majke koje ce ic u Hagu strajkuju gladjom TO JE NAJBOLJE sto mogu uradit,POZVAT sve medije i najavit da ce strajkovat gladju ako ne pocne sudjenje onom vampiru krvolocnom,i trazit da se srbija optuzi ko glavni krivac za genocid u Srebrenici,gladujte majke to vam je jedini SPAS!!!
@genocidni srbi da Bog da vam vase majke bile sretne i isle u iste hotele s pet zvjezdica.Da Bog da i vi vasu djecu i oceve trazili,da Bog da nemali groba ni traga,da Bog da vam se sjeme utrlo!!!!!
kurave
gore su od politicara....znam samo da su trazlili od nekih mabasada da im doniraju po 35 000KM....hoce gospodje hotel sa 5 zvijezdica :S
Mi plaćamo porez a one se šetkaju po svijetu. Nećemo tako...