Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sada nema informacija po čijem nalogu je Rajaković prisustvovala ceremoniji u Jerusalemu. Po nalogu Šabana Šaulića. eto
Pa žena pozvana i nema razloga da ne ode. Nema BiH ambasadu u “Palestini” a ni diplomatske odnose s “Palestincima” nego s državom Izrael i sa SAD.
Hahahah žiku spiska sve moćne države počinje sa Albanijom a svršava sa Bosnom i Hercegovinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnia 12 points.
E srbija nije otisla a bih jest. AHAHAHAHAHAHHAHAHA
Pa ima li bilo ko od ovih komentatora da nekoga več patološki ne mrzi?
Ivanić i Crnadak da odmah podnesu ostavke. Crnadak nema pojma o bilo čemu??? Jel ti to Dodik vodi ministarstvo, a Ivanića ni policija nemože da privede da da izjavu.
U Palestini problemi a u BiH sve po taman.
podanici i sluge vazda bili i ostali, lakše im je u g... zabijanti nego u glavu i dan danas donja glava pametnija od gornje, mislim na sve narode na ovim prostorima
Ovim ispada da su bošnje i zvanično popljuvale palestince....čime se samo dokazuje nemoć bošnjačke politike u okvirima BiH...
Djikanusha
U BiH se strane ne mogu usaglasiti oko najobicnijih stvari, nema zajednickog stava oko boje gov. neta, i samo se radi o kontriranju. RS i hrvatski predstavnici se trude na svakom koraku da umanje znacaj drzave, dok bosnjacka strana ima takve ljude na pozicijama da ne znaju nacrtane ovce cuvati. Dejton je napravio puno zla ovoj drzavi.
Rakoh li ja da vi Muslimani nemate svoj stav i da ga pusite Americi u jednom od mojih prijasnjih postova. Eto i albanski sosoni su bili na gali kao i vi. Znaci amer te brani amer te kara. A druga braca vam muslimani ginu od ruke cionista. I po bliskog istoka satrase Ameri. Srbija i Rusija nije bila na gali jer ne vole i ne podrzavaju nepravdu nad bilo kome. A vi se prodali zajedno sa sosonima ko i onomad Hitleru.
Uvijek izaberete pogresnu stranu i na kraju kukate. Sta ce te radit kad odzvoni Americi, a gdje tu je, kome ce te se onda naguzit.
vlaska kurva po nalogu dodika
Šuge šugave.
Pripravnik, a ambasador. http://www.nezavisne.com/novosti/bih/BiH-u-diplomatiju-salje-i-pripravnike/384687 nema dalje
Vučić je slagao Dodika da će Srbija biti na prijemu kod zločinca Natanjahua . Pošto će ovo veoma škoditi BiH za ulazak u EZ ovu dodikovcu Jelenu pod hitno povući u Banja Luku.
Mazel tov!!! Ne vidim u cemu je spor... Jeruzalem je oduvijek bio i ostao primarno zidovski grad, a svi mi, i krscani i muslimani, u religijskom smislu vucemo korijene iz judaizma i sa Zidovima u principu cinimo najbliskiju bracu i sestre jer stujemo istoga, jednoga Boga. Postujmo se i gradimo mir i slogu jer pod ovim Bozjim suncem ima mjesta za sve ljude dobre volje.
Jerusalim nije "oduvijek bio i ostao primarno zidovski grad". Bolje recene stoljecima su jevreji igrali podredjenu ulogu u Jerusalemu (sto ne znacim da je u redu). A tesko je graditi mir i slogu sa onima koji taj dan ubiju 59 ljudi,
@WalterW Nemamo mi tu sta govoriti. Čuvajmo svoju zemlju i u njoj gradimo mir i slogu jer i u BiH je tesko postici neke dogovore ako ti netko s visoka docira da nemas pravo ni na usrani RTV kanal koji ima svaka zuga u Europi ima... Zidovi i Palestinci neka se dogovaraju o svojim odnosima. Ja im od srca zelim mir, razum i svako dobro, te da mrznja i nasilje prestanu jednom zauvijek jer zivot je prekratak da bi se ljudi mrzili zbog komada zemlje...Pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (1)