Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
He, he Sefere prije petnaestak godina si prozivao dinastiju Izetbegović i nazivao raznim imenima. Sječaš li se?
Sefer je ok, al vala onaj backović je kriza, isto ko i mali mu.
Za dom spremni Generale !
Čuj JUSUF BUBICA čovjek ima 100 god pokro pola GPP-PUT U Keniji boi više nego u Bih imate li šta mlađe ako boga znate.Zaim Backovič neki dan upisao u radničku knjižicu zanimanje "doživotni politićar""Nije obezbjedio 4 koljeno pomozite mu .Sin mu nadareni umjetnik pa mu KANTON SARAJEVSKI REDOVNO UPLAČUJE PENZIONEI STAŽ NEMA JADNIK PARA JJJEEEBBBOOO OOOVVVVUU DDDRRŽŽAAAVVVUU...BBJJJEEŽIIITTE SSVVI KOJI MOGU.
Dinastija počinje da ulazi u vlast od kantona. Udomi sina. Bubica ne može računati ni na glasove Centrotransovih zaposlenika ni Sa i ostalih Taxista jer su oni glasačko tijelo SDA. Zagiju će glasove dati Dean i njegovi švaleri. Stranke i govana.
ma Fahro je ko Tito! Krade al svima dade :)) i dobri mi dobar on :D
pa de glasajte za Baketa - Narod Zna ili za dobrog nam naseg efendiju pa da se budimo s bismillom - da je prezivjeti dan...
Ja stranke i qurca.