Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Program Naše stranke može svak pismen pročitati na njihovoj WEB stranici. E sad je jedino pitanje je li ovaj Djeronimo išta od toga pročitao,ili tu vještinu još nije savladao. Ako bilo ko od vas nađe ovakve monstruozne tvrdnje Djeronima u programu Naše stranke ,molim vas da mi to pošaljete,da me prosvijetlite,inače ću još živjeti u uvjerenju da ZNAM ČITATI!
Imam osjecaj da je ovdje neko platio da se blati ova stranka. Eto valja nam Dino Konakovic - tzv. uspjesan manager, jest ali kada udjes u SDA pa ti daju pare gdje god trazis. ILI mozda SZBIH? Strasno!
Nazalost gradjani Republike BIH ce dozivjeti jos jedno gorko razocarenje sa tzv Nasom strankom. U njihovom programu stoji ocuvanje lika, djela i ostvarenih zlocinackih ciljeva najveceg zlocinca poslije Hitlera radovana Karadzica. Dobro i zlo ne idu zajedno, niti Bog i Satana mogu stanovati u istoj kuci. Kako stvari stoje Beograd je opet investirao sredstva u kloniranje svojih stranaka koje su izgubile kredibilitet, ovaj puta SDP-a. Prije toga slicno je uradjeno sa SBIH koja je u osnovi klonirani SDA, cime se samo produzuje zivot genocidnoj tvorevini.
a sto cirkus lupi i osta ziv.... Inace nasa stranka nije losa, treba glasat protiv ovih na vlasti jer nista ne rade.
sve sto nije nacionalizmom obojeno je vise nego dobrodoslo nasem drustvu zato podrzavam ideju Nase stranke, a dali ce dobiti moj glas to cemo jos vidjeti..
Cirkus@ Mislis jadna zemlja gdje vladaju nacionalisti i fasisti, poput SDS\'a, SNSD\'a, SDA, SBIH, HDZ\'a itd.!
Da li vam je sada jasno zašto je neki velik,i nezaivisni, i nada sve principijelni intelektualac kao što sam ja, Esad Bajtal, stupio u našu stranku? Sada sam najveći kritičar aktualne vlasti, kritiziram ih na svakom koraku, a do prije pola godine uvlačio sam se u šupak reisu, Brankoviću, Harisu, Tihiću i ostalima. Ali jebiga, neko mi je pred očima opalio moju nikad prežaljenu ljubav Elmu Kovačević, koja sada ode za ambasadoricu u Norvešku, a ja ostatoh suha kurca. I ponovo sam postao kritičar vlasti, dok neko iz vlasti ponovo ne bude plaćao projekte u kojima ja, veliki intelektualac Esad Bajtal učestvujem. Do tada sam se uhljebio u Našoj stranci i bit ću najveći kritičar ove negativne vlasti, koja je prestala da finansira moje projekte. A kako je bilo lijepo roniti u šupak reisu, Brankoviću, Tihiću, Harisu...
Eto Regan, Svarcneger se nisu bavili politikom...hahahahaha Ne branim ih, al de ne s...
Jadna je zemlja u kojoj se filmski radnici bave politikom.
Zamah i potencijal koji je stranka imala na formiranju je totalno izgubljen. Ova stranka se sada ravna sa onima tipa GDS i ne očekujem da napravi značajan rezultat. Šteta Kod god je radio kampanju odmah ostavka.
dajte vise djela a manje price...zedni smo novog ! prezedni...