Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno jako je teško tu pronaći bilo kakvo rješenje. Ko budalu može spriječiti da napravi bilo kakav problem, ko ženu može spriječiti da se viđa sa budalom.
I kome pošalje signal? Policiji koja ne smije doći nasilniku na vrata? Dojavilo se na vrijeme i u Gradačcu, samo što niko nije smijo doći na dojavu
Ako dobrovoljno živiš u takvoj zajednici gdje znaš da bi ti mogao zatrebati ovaj uređaj, onda si neviđena budala.
Obučiti žene za samoodbranu. Kako su u Izraelu žene obavezne služiti vojni rok i prolaze obuku kao i muskarci, pa ti pipni jevrejku iz Izraela ako smijes.
sve same ublehe i pranje para