Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li cete Evropi poslati poruku kako ste uklonili sve nazive koji su se ticale vojvode Stepe Stepanovica koji je oslobodio Sarajevo ?
Koja glupost.
Sarajevo centar svijeta, nek' crkne kome smeta :D
Lopovi i ublehaši jedino vam slikanje i poziranje ide od ruke, za to dobijate plate! FUJ!
Kakva je svrha pricati o ovakvim prolaznim temama kad ljudi nemaju vode, sta on konkretno cini osim slikanja i praznih prica???
Ivi Komšiću bi stvarno pametnije bilo da malo obrati pažnju na građane Sarajeva koji su mu se kao gradonačelniku obračali više puta (samo u proteklih godinu dana preko 20 puta) što se tiče problema sa vodom konkretno na području Nahoreva. Mi nemamo vodu već deset godina, sve smo od dokumentacije što je bilo potrebno rješili kao i urbanističke dozvole, a čovjek nije našao za shodno da potpiše, ili možda čeka izbore da nam tada dođe svečano i presječe vrpcu i uslika se ne bi li skupio koji politički poen. Sram da ga bude, sramota je da mi u 21. vijeku nemamo vode, a gospodin prima dvije plate za dvije funkcije što je mimo svih zakona i etičkih propisa!
Ne branim Komšića ali što niste pravili objekte sa dozvolom. Napravite sve na crno i nista ne platite, ne postujete proceduru a sada treba da neko brine zbog toga.
kazu da ce hljeb od juce biti jeftiniji za 20 posto tijekom obiljezavanja godisnjice
kažu nećeš imat gdje peškira spustit od raje na plaži
Pitam se pitam: Jesu li i pujde ukljucene u taj program?