Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa oko 200000 Srba koji su dosli u BiH iz Hrvaske? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
Idu Bosnjaci negdje, a gdje su Vam mudraci jedni srbi iz RS-a . Kad skupite pet - sest stranaka iz RS-a , onda mozete da mudrujete, a do tada je ovo samo nacin da se domognete izgubljenih pozicija u vlasti. nego se vi uhvatite posla i biznisa i otvarajte fabrike, od toga drugovi moji nema nista, imamo mi dovoljno takvih u politici...
SAMO NAPRIJED za prosperitet nase drzave u svakom smislu;treba mladjih energija al ne vec prodanih dusa! BiH4EVER!
shvatite da se dole vise ne moze jer smo na samom dnu i zato svaka nova stranka koja je \'\'partija građana\'\' a ne \'\'partija naroda\'\' moze biti samo sansa za bolje dane i treba joj dati podrsku.
idemo u vecu rupu od zemlje nego dosad?
i albanija je u nato-u ali uz bih je po ekonomskom i civilizacijskom standardu na evropskom dnu dna
hmmm, vama ljudi niko ne moze ugoditi! Ako se neko podigne da zastiti ovu nasu drzavu onda vam je to smijesno, ako svi sute onda vam ni to ne odgovara !! Naprijed gospodo, samo vi nastavite i radite svoj posao, ako se nesto ne poduzme onda se nista nece ni uraditi! Svaka cast momci, imate moju podrsku!
na kosevo, BiH - Iran
ce da salju ove koji mrze BIH u malu srbiju posto srbijicu vole
e moja BiH svi bi da te vode , ati tapkaš u mjestu stoljećima -zahvaljujući \"sposobnim\" vođama. dobro bi bilo da oni napokon odu pa ćeš i ti stati na noge draga moja B i H.
@Piere: Pravac Turska ! :)
@Piere što me nasmija hahahahhhahah
A gdje cete u p. materinu????