Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova voditeljica zna samo da provocira svoje goste,ne pusta ih da odgovore na pitanja do kraja...ne svidja mi se
Kad su gosti umjetnici, sportaši i sl., ima prijatan razgovor sa njima. Neprijatne razgovore vodi s kriminalcima koji šire mržnju među bosanskohercegovačkim narodom.
postavi pitanje i daje odgovor, prekida goste ,iritantno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ova iz frizidera iskace
Neka je otisla sa srbijanskog kokarda Yutela!
jedna od najboljih voditeljica
Kad se sjetim koliko je Dodika resetala pitanjima,da je napustio studio.Nije mu dala da ponavlja lazi.
Dovedite joj Salkića na prvi intervju da je razmustafi. Vratio je brat na tvorničke postavke
E.B. je medju 5 ako ne i u top 3 voditelja novinara BiH,elokventna(vješta u razgovoru),informisana o gostu,pristojna,provokativna a to bi trebao biti svaki * novinarčić* ovakvog tipa emisija 🫡🫡Eh to što je političari ne vole a samim time i narod je njihov problem 🤣🤣Uglavnom 1 na 1 je za čistu 10 a ona kao voditelj postavlja pitanja a ne da dobija odgovor pitanjem FORZZA Emela
Kovidašica.
Medijski prenapuhana persona, u ovoj državi su voditeljice postale centar pažnje, a žene koje su akademici, intelektualci, naučnici ili vrhunski sportisti jedva ponekad negdje primirišu malo pažnje.
Emela nije novinarka, čisto da se spomene jer vidim da i pozitivni i negativni kometari dovode u vezu to zanimanje i dotičnu. Nekoliko puta sam je "uhvatila" da je prešla preko odgovora koje je dobila, a kojima bi mogla "sahraniti" gosta. Novinarki to nikada ne bi promaklo. U svakom slučaju, nisam fan. Neću je gledai ovdje nao što je ni na N1 nisam gledala u posljednje vrijeme.
Kompleksasica
Nikad vise ne otvaram klix definitivno
Ili šminkera ili onog ko je sređivao (“fotošopirao”) fotografiju treba poslati da šta drugo radi. Isto lutka iz nekog jeftinog horora.
dobra za one sa bujnom mastom..
Ko je ona?
Dobra Emela ko avion F-35
Ovo će biti super!
Daleko poznatija po face liftingu, nego li kao novinarka. Nevjerovatno izvještačena.