Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce nakon 16 godina Komsic dati neki svoj prijedlog ili ce opet raspisati online peticiju za 'gradjansku drzavu'?
Mozda i najljepsi sastav predsjednistva ikad.☺️
Treba na po Pelješkog mosta staviti granični prelaz :)
Bravo
@Plavi...nisi se ti bio ni rodio da pamtis Bihac gdje je pripadao.Ovo kaze zena koja zivi u Neumu,a meni licno vjeruj je gotovo pa svejedno.
Da, Bihac je osvojen 1592. godine, bosanskom vojskom za Osmansku carevinu i vjeru Islam. Od 1592. Bihac i Krajina se nalaze u sastavu Bosne. Ali s druge strane, Bosni je oteto slijedece; Ston, Peljesac, Klek, Sutorina, 12 nahija s one strane Drine i sva drzavna imovina RBiH u Hrvatskoj i jos mnogo toga sto nisam ovdje nabrojao.
Sve je dobro dok ne dodje na red Veliki i Mali Skolj i poluotok Klek..Prosle godine u Neumu pricam sa gazdaricom Jelenom,i pitam kao domacicu da mi pojasni gdje je granica sada.Zena kaze da je oduvijek kako ona pamti bila sa druge strane polutoka,i da je polutok uvijek pripadao Neumu.
neka nam Komsic to zavrsi
lijepo je procitati da se pocinju slagati oko nekih stvari
Nije to nikakav novitet...Bilo je i složno za Sakiba Softića (sva 3 člana potpisali) pa šta ti je značilo?
Bogami Becirovic aktivniji za par mjeseci nego bake i sefik citav mandat
100% cak i ovo dvoje drugih su kooperativniji nego u proslim sastavima. Nema toliko populizma u predsjednistvu odkako Becir ulece
Aktivnije se dopisuju Blinken i Dodik od njih svih