Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jest i neka stranka, rasipaju se isto kao i parlamentarna vecina u KS-u a sve zbog licnih interesa i malverzacije, sklopili koaliciju sa SDA pa se posvadjali oko pozicija
I SDU se odrice vladinih eksperata...
ZA RIJECI SE NISTA SE NEODGOVARA,IMA LI STA NA DJELU
"Zbog krsenja svih odredaba" gluho bilo...
Ovi se još uvijek igraju demokratije...
ima li iti jedan politicar u ovoj zemlji koji vrijedi i ima petlje da ostane na vlasti...prvo dodik smjenjuje svoje intelektualce, zatim sdu svoje..sta je sljedece..
Ma kakav ovaj Pecanac..LOPOV!!
AAAAUUUUUUUUuuuuu,jaka stranka.svih deset clanova glasalo?
Toliko su bitna stranka i toliko su se djelima dokazali da je ovo zaista frapantan podatak!!!! :P Sad će od SDU napravit SDD-socijaldemokratsko društvo
Ma dosta je on uzeo od stela i stelica..obezbjedio se za zivota i sad noga..
Jeste kad je namjestio dva konkursa moze se povuci... Uzelo se pola miliona i sad razlaz....
Ma treba pustit malo Mevlida medju ove nehl***vice.. Oca im ***!
Psihopate je najlakše prepoznati po slijedećem: 1) Patološkom laganju i pretvaranju, 2) Nemaju uopće savjesti, preciznije grižnje savjesti i 3) Nemaju uopće suosjećanja prema drugim ljudima, što se zove empatija. U koju god Stranku/Partiju kreneš suočit ćeš se sa istim nerješivim problemom, a to je psihopatija.