Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je rekao što pola BiH misli. Stalno tražimo ovakve ljude u politici. Ljude koji se do kraja i srčano boje za ideju i onda kad se takvi pojave oni ih škartiraju. Budale!
covjek je rekao ali viri iz njega maologradjanstina...bolan jesil slijep?!?!? covjek ima interes kao i svi drugi za stolicu bi dao guzicu...ako je umjetnik pa nekq ide prodavati umjetnine nije ni prvi ni zadnji...ovako je ukaljao obraz i umjetnika i eto kao kvazi nekog politicata...pogledaj mu samo vokabular i fond rijeci...naravno da nadodam i SDA je jos gora ali i ovaj im se priblizava brzo...
Sad ce osnovati svoju stranku i na budzet lagano
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naime pogledajte njegov FB profil kao nekakvog političara, zvaničnika itd, one je imao u posljednji dan, dva takve nebuloze da mi se diže kosa na glavi. Eto izjednačava Abdića i njegove separatiste sa Republikom BiH, daje svoju definiciju da je ovo bio građanski rat, haman da smo svi jednako krivi...
zu sui damir
Bruka sebe, stranku sve
PITA SE TAKO OVAJ DEBIL : "A GDJE SU 200.000 SRBA IZ SARAJEVA?" A NE PITA SE GDJE SU BOSNJACI U PRIJEDORU ,BIJELJINI,BANJA LUCI.TESKO DA CE IKAD VISE OVA KONCEPTUALNA DEBILCINA DOBITI I GLAS.ON A BOGAMI I SDP.
A šta je sa prezimenjakom koji je brata stavio za direktora autocesta i pere pare preko privatne firme??? Jel i on čeka na isključenje??
Konceptualna budala, koja je zadnjih 15 godina bila na birou od svoje umjetnosti od koje je sada skontao da ne može živjet pa haj na sisu budžetsku.
nosi govna napolje, njemu je mjesto u ludnici
Damir Out, Zlatko In.
Bravo krmak vlaski kao da te dzeneral mihajlovic napravio
Čovjek je lajavi krelac! Čestitke na isključenju!
Tako i treba.
Nakon 100000 i nešto više žrtava, ti slobodni mislilac i umjetnik na državnoj kasi obezvrijedi i satra sve te žrtve... Dobio si glas sada i nikada više, a šut kartu iz stranke zaslužno!!! Moj slobodni mislioče, moja budalo!!!!
Pa đe može gore moj jadni Nikšiću, eto omogućili smo ti uhljebljenje a ti iz perspektive daleke Amerike u kojoj si tada fino sjedio u toplom, sit i zbrinut, nas žrtve agresije na ovu zemlju izjednači da smo krivi što se nismo fini sami ubili i legli na zemlju da nas razborazni fašistički šljam kolje, ubija, siluje....
zayeb je bio sto se uopse sdp-u prikljucivao, to ti je kao da hoces da razvijes karijeru kao komicar pa se prikljucis nadreality show-u, klasicno jahanje mrtve kobile. ako imas nove i progresivne ideje onda oformi svoju stranku. i ono najbitnije, isto kao i u svim drugim sferama zivota - svoje misljenje i svoj nacin izrazavanja ukljucujuci i psovke mozes provodit samo u svojoj firmi (stranci), u svim ostalim imas pravo samo klimat glavom taman da si pametan ko ajnstajn...
SDP je leglo kokošara i jajara.. šta uradiše od onakve stranke...