Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da nas i hoće više ukinut...pa 30 dugih godina..mi ko hocemo,oni ko ne daju...oni kao kradu,mi kao posteni..ma marš više
Imenuju ih Zagreb i Beograd, a Osmorka beskicmenjaka je tu samo formalno
Ambasadore imenuju clanovi predsjednistva, a raspored rade po internom DOGOVORU. Kraj price i naglabanja.
Imenuje ih ti meni ja tebi
Zar jos neko vjeruje, da se neko nesto pita i da odlucuje,a da zato ne pita sefa stranke.
Dodik se ne bavi više pitanjima vanjskih poslova države. On jedino može postavit ambasadore za stoku u štalama Šekovića, Milića i Miljevine, Kalinovika i ostalih vukoebina.
Dodik ce ih imenovati, i to se zna.
Denise sto nas iznevjeri za ambasadora UN postavi najveceg raketasa pranja novca i stecene imovine preko ledza gradzana da nisi provjerijo a znao si to sve . Da nije pametniji i iskusni u znanju bilo je ali nisu kriminalni ni korupirni . Pa ako nisi imao savjetnike zasto nisi se obratijo Akademiji Nauka i oni bi ti pomogli . Skojim obrazom imas se obratiti nama 300000 sto smo glasali za tebe.
Kad vidim koliko si pismen odmah mi je jasno od kojih i kakvih 30000 glasača je ovaj isprazni političar dobio glasove...
*300000
Imenuje ih tajna služba
Maj*jmun iz Bakinaca je generalni direktor i on se za sve pita. Mami svojoj muz bio.