Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćemo sa viškom novokomponovanih političara?
Pa kad bakir nemože prodati....
@Nike, pogledaj gdje će se to "uništavati", možda bude šta jasnije. Odluka glatko prošla, a samo ovaj Ivanić veseo. Obavio Bgd. prvi zadatak. U eresu zvanično i legalno ima više policajaca i više oružja nego cijela BiH "zajednička" Armija, slovom i brojem i ljudi i oružja. Ivanić to i glasno i izjavi u kamere na BN televiziji. Još više i od toga je Dodikovih "zaštitarskih firmi" i zaštitara do zuba naoružanih. I sve to je samo ono legalno. Samo uračunati još "bh ravnogorce"...., i ostalo..., Manjača ,Ozren .... niko ne zna, izuzev Majkička "službeno i po funkciji". Ko je ovdje lud, a ko zbunjen ? Pa to znaju i mala djeca breee...
nuklearno naoruzanje unistite na Poljine Hills-u :))
NE SMIJU FORMIRATI VLAST ...ČEKA IH NAROD U FEBRUARU A KRIJU SE IZA NIKŠIĆA.....JADNO
100 000 RADNIH POSLOVA BAKIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba im para za Bjeli Hljeb politicarima...
tri govneta!!!
Bože dragi, pa da li će ONI otpočeti sa radom?!
Za nešto ozbiljnije i niste sposobni, ovo je mogao pas lutalica da uradi, familije vam se nayebem nije vas stid reći, šta je ovo?!? Kao '' mi radili ''? Đubrad jedna metiljava.
E jest neki veliki uspjeh u piĉku materinu , tri ovce su se mogle oko toga dogovoriti
.... i babo mu je "Rahmetli" tako govorio... nece biti rata... ne trebaju nam puske...
tri krmka
A oni će se pobrinut za višak para