Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti obicni narode i moji sugradjani i drzavljani pljujte jedni po drugima zbog nacionalnosti, psujte se medjusobno zbog te proklete proslosti, dok se oni tabore i uhljebljavaju i boli ih medju preponama za bilo koga od nas i vas. Zato nam i jeste tako.
Oni pisaju, a narod konta kisa 😂
Šišanje 🐑🐑🐑🐑🐑🐑
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Odoše supruge malo ekčip kupati dok su mudonje na mitinzima
Pa i svi drugi predsjednick najcesce putuju sa suprugama, i vi koji komentarisete bi isto radili
Jooo vidi nas na kljixu sve finjaci postenjacine a vec na sledecoj temi ebemo mahajke jedni drugima vrijedjamo se...mi smo kao drustvo zaostali oni samo koriste to. Normalno drustvo se ujedini oko zajednickih problema ovde protesti u sarajevu a u b.luci se smiju i likuju a gusimo se u istim gohovnima
Ovaj kljix ugasiti siri samo negativne vijesti, energiju i mrznju medju gradjanima
Mogao je i Dodik vala da ih povuce sa privatnim avionom. A ne onako jadnici moraju presjedati. Tuga, jad i cemer. Pa zar nismo narode sposobni da i ovoj dvojici obezbijedimo privatni avion?
Tuga i jad
Tako nam i treba
Imaju pravo da uzivaju sve benefite koje ih sljeduju. A imamo i mi
Jel idu jednim letom?Turci kad vide koji izlaze, pomislice dosao neki šeik?
Ne idu Dodara turski unuk ide privatnim avionom,sa svojim lEpoticom Snjezanom🤣
Mora da je preko fibule :)
...a djeca? Misli li iko na nejač? I njih je trebalo povesti.
Dok se oni Vole i supruge vode u Tursku na druze je, o našem trošku, obično malograđanstvo Srbi, Bosnjaci i Hrvati se kolju i mrze zbog geografskog polozaja i vjera! Počnimo ljudi razmišljati krajnje je vrijeme! Oni su partneri u krizi a mi ga pušim..
Bolje da vode zene nego da placaju nocne usluge.
Ma mi smo giganti svaka cast kad mogu smiju ne dira ih niko vratiz ce se nece odgovarati nikom vjerovatno su izglasali neki zakon po kojem je ovo sve legalno i normalno i ideml dalje u krug
Hebem im supruge....
majku vam lopovsku,,
Ispade Zeljko najposteniji hahaha. A ovi sto komentarisu, svi bi vi poveli svoju zenu, povedi je ali ne na racun drzave. Neka se “gospodze” stide ovog putovanja.