Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi bilo da smijene sami sebe i komplet vladu,i ucine uslugu ovom napacenom narodu
pa ni komšić ni džaferović se nisu bunili protiv smjene,
Лјиго , да ти се сјеме затрло . футавац футави да ме болје разумијеш
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vecina Ambasadora ne zna ni jedan strani jezik! Svercaju rakiju i slaninu. Gledaju da uhljebe svoju djecu. Nije im stalo do drzave.
Komšić je smijenio sve UZP-ovce što treba i pozdraviti.Samo još da ne odobri mjesto Ljubićevoj kćeri koja hoće fotelju..i pun pogodak.Postaviće osobe koje Bosnu i Hercegovinu vole i poštuju i ne rade za interes HDZ-a Hrvatske.
Koja glupost, koja blamaža, pa zar ambasadori predstavljaju entitete pa kao treba od njih da primaju savjete ili su to možda predstavnici države iz koje dolaza. Šta je sa Džaferivićem i Komšićem da ih Dodik nije opip pa to prihvatiše ili je neki tal u pitanju???????
Ovo im dodje ko vel'ki servis :$
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
BRAVO MILE SAMO CISTKA
A čuj to je samo farsa i raščišćavanje računa između SNSD, SDS . SDA, DF, SDP, HDZ...'' mi ''ćemo skinuti njihovu djecu, stričeve, kčerke, ahbabe, potomke MM, a onda ima da postavimo našeeeeeeeeeee rođake, djecu, zetove, stranačke velikane, antikomunista, potomke kvislinga, MM ....
Mislim da je ovde glavna/jedina fora u tome da se nepismena SDA talibanska sirotinja večito drži u ovom stadijumu glupih priča koje nikada ne rezultiraju bilo čim - osim gubitkom vremena, dok Srbija i Hrvatska grabe napred. Srbija završava Koridor 10 - autoputem će biti povezani Beč i Istanbul, odnosno Beograd, Novi Sad i Niš sa Budimpeštom, Solunom i Sofijom. Tu je već postojeći autoput Beograd - Zagreb - Ljubljana.
Uveliko se gradi brza pruga Beograd - Budimpešta za brzine do 200 km/h u putničkom saobraćaju, potpisani su ugovori za rekonstrukciju pruga Beograd - Sofija i Beograd - Solun za brzine do 160 km/h. Autoput Beograd - Bar stiže naredne godine do Užica - dao Bog i Višegrada. Železnice Srbije same, svojim novcem i svojim resursima, remontuju lokalne pruge - ove godine je remontovano 220 km lokalnih pruga za brzine od 80 km/h, naredne godine će biti urađeno 320 km.
Već danas voz od stanice Vukov spomenik do Vršca putuje 90 minuta, a od stanice Topčider do Valjeva 75 minuta. Po završetku prve deonice brze pruge Beograd - Budimpešta, voz će od Beograda stizati do Novog Sada za manje od 30 minuta... a nepismena SDA talibanska sirotinja? Guši se u toksičnim maglama, nema vodu, a brže i bezbednije od Beograda stigneš do Budimpešte nego od sarajevske SDA favele do Tuzle. Realno. https://www.youtube.com/watch?v=Ld5NMrMmTKI
Pa sta je tu novo.Tako rade svake 4 godine.Sad ce svoje uhljebe da postave.Ko je jos zaradio pemziju kao ambasador cijelog zivota ma kako bi dobar u tome.Sem u jednoj drzavi a ona se zvala Juga.Pocrkali vi svi dabogda od najgoreg raka.Nedo bog da se zarati bio bi otvoren lov na politicare ko more vise da pobije.
Srbi su uvijek voljeli da se bave politikom. U svim gradovima oni su bili u vladajućim strukturama dok su se ostali bavili malim privatnim preduzećima.Oni će polako ali sigurno opet ovladati Bosnom.
Dodiče, 'dje ti je zastava? Da nije u klozetu?? :) :) :)
Samo nisu smijenili ambasadora BiH u Kini Antona Rilla! Taj je prilagodljiv svakoj vlasti i svakoj podlozi. Prije rata bio navodno komunista, pa u ratu bio oficir za vezu HVO-a u ratnom Sarajevu(tu se vjerovatno dobro napljackao), pa 1993. otisao u Herceg-Bosnu pa tamo u Mostaru radio 1994., pa u HDZ-u od rata dobio sve moguce funkcije i sad ga muslimani i Srbi ostave.
@politika.je A ima 67 godina.
Zbogom Covicevim kadrovima
@Znameniti Ostao je Anton Rill, ambasador u Kini. On je HDZ BiH.
@politika.je Taj je uvijek u vlasti.
Za Milorada se zna koga ce postaviti i vise je nego sigurno da nece "fuliti" niti jednog "svog' diplomatu, ali da vidimo ko je na Zeljkovom spisku i po tome ce se moci puno toga ocjeniti. Ipak je Crnadak tu da kaze svoje o pojedincima koji se vec javno "češljaju" za mjesta koja im je obecao Zeljko, bez obzira sto su neki od njih otvoreno glasali i promovirali Radoncica i njegovu stranku, a nisu ni krili da su glasali za istog. Bit' ce vrlo interesantno u svakom slucaju.
@dulekrele a sta ako postavi nekoga za koga ti pojma nemas da je spreman u 100 vira za 100 lira a nije Hrvat???
Dodika za presednika,ovu dvojicu istjerati,sve sto Dodik kaze to i uradi...
@tale a gdje mu je zastava ?
Dodika za presednika,ovu dvojicu istjerati,sve sto Dodik kaze to i uradi...