Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa stoko jedna raspravljaj o svojim propalim firmama kako ih na noge vratit, raspravljaj o zdravstvu o osnovnim ljudskim potrebama, narod gladan zedan a vi raspravljate o situaciji u ukrajini jebala vam ukrajina majku.
Hoće li nam Ukrajina zatvoriti gas? To je pitanje za moju dušu, a i za dobro ovog naroda. Nek se oni raskusuraju sami.
Iskreno receno i to jednom je suvisno,imamo mi i gorih problema u nasoj drzavi o kojima bi se trebalo raspravljati.
Zaboli nase predsjednistvo za Ukrajinu !
I to im je puno da raspravljaju, i to im treba zabraniti !! Eto kao oni neki vazan faktor pa treba da raspravljaju o Ukrajini??
pa iskreno, imamo mi puno više problema nego Ukrajina sigurno... dajte da o njima raspravljaju
ovo bi sada trebalo da nas šokira? naravno da se ne mozemo oko stava složiti kad kod nas tri glave moraju da se slože a ne smiju.
Živa i ova trojica? Oglasili se? Za 6000 KM plate ja bi makar saopstenje slao svake sedmice. Pa hajd ova dvojica medvjeda, Željko bolan, kako te stid nije???
Od koga je dosta i jednom, mada toliko imamo svojih belaja, neka prvo nase probleme rijese pa neka se bave spoljnjom politikom, nisu oni u stanju bilo sta da rijesi, bolje da se ne izjasnjavaju.
Lezihl***vici, a hiiljadarke na racun!
Za njih je i to jednom bilo previse
Bolje da nisu nijednom, glupost i nesreca su prelazne