Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRI PAPKA I TRI SUPLJAKA
predsjednistvo BiH danas kao i svaki drugi dan zaboli kurbla za preostalim stanovnistvom
Recite slobodno: Predsjedništvo danas na kafi...
Daj još para za Integral, iako su taj posao dobili na tenderu po cijeni zbog koje su prošli. Za elitu se priprema teren za Maldive; žene, djeca, ljubavnice...da se lakše ide tamo. Evropske integracije, smiješni su više sa tim. ALI ZATO SVE TO KOŠTA....
kakve eu kakvi bakraci nije narod Paso travu više da vam vjeruje
Ma bito je osnovati hambasadu na Maldivima da se prddonjina đeca namjeste!
Jeste li vidjeli kako funkcionira srpska propaganda i kako nastoje oslabiti hrvatsku repku? ovo je važno za mlade da znaju s kime će imati posla. znači, već dva dana oni naslovnicama razapinju Subašića kao Srbina i Rakitića, koji je slušao folk do jutra. to im je tema. upoznajte tko su oni.
hahahaha...