Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako ga nije sramota da ovolko laze narod kad se dogovorio sa Amerima oko rs ...al hajde nek svira k**** dok ima onihkoji ga slusaju na svoju stetu...
Kome smo dali povelju treba da se ubijemo onako kolektivno svi!
Upravo Srbi-Bosanci će biti ta poluga koja će dovesti BiH u stanje normalnosti kakve-takve. Zubac je direktor SIPA-e, nadam se da će ta poštenjačina odigrati glavnu ulogu u toj normalnosti.
O trebinje, trebinje kad me vidis je.i me.
Krst krstu urucuje pohvale.Mogu kad su otjerali muslimane i poubijali iz istocne bosne protjerali.Nema nama mira dok se pohvaljuju za genocid u Bosni i odaju nagrade.Samo se trebamo potruditi da se vratimo u svoje prijeratne domove da zaustavimo raspad Bosne i da zaustavimo cetnike u njihovim namjerama da nebi dobijali nagrade za GENOCID U BOSNI
štelaaa
Dobro nam došli predsjedniče u zapadnu srbiju!
DaBgd-a ti Pape doveo reprezentaciju na sahranu i daBgd-a ti pjevali himnu Bosne i Hercegovine na sahrani.
Dabogda ti majka umrla od raka a ne glasaš za nas demokratskih promjena
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
'Srbija ima korisnu ulogu da sve države u kojima živi srpski narod podigne na standard EU"' koja izjava majko draga - tipična srpska, sa laži se rodom u laži živim i ssa laži umreću.