Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast omladino.
dio studentskog klana sa istocne strane. dzani pajic bi crko da ovaj nije izabran za predsjednika
Nekad sam volio ova udruženja mladih. Sad kad sam ostario mrzim ih i pravo
Većina mladih danas zaista i preuzima odgovornost u svoje ruke i napušta BiH a starije “superiorne“ generacije koji su svoje pravo lice pokazali padom komunizma i nakon što su iz kaveza pušteni svi njihovi nedostaci, neka sami žanju ono što su posijali. Nema više podmetanja leđa u ime patriotizma.
mladi su u kafanama ispijaju kafu citav dan i ruze drzavu sve ostalo je "ofirno" nebi oni da se bude radije bi na gotovo da dodju u EU pa da rade ko robovi, sobarice, konobari i tako to...tad nema ispijanja kafe i suplje, valja raditi
Mlate gluposti zbog sitnog šićara Treba skupit damu, i par hiljada mladih i izać na ulice, bez tog nema ništa
nemojte vi sa bradicama preuzimati ništa inače odosmo u neku stvar. u stvari več i jesmo u nekoj stvari al eto. vjerski idioti su najgora kuga ovog drusštva.
Vi trebate izaći na ulice sa tojagama i puškama i kutarisati se zločinačkih zlikovaca iz SDA i HDZa
@Antimarimahunas Može , bukove
@SkakaAbdulah sta ce on preuzeti odgovornost, pa ovaj mali je SDA, samo ce nastaviti tamo gdje su mi mentori poveli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zovite Antu i ispricajte se, covjek je svjetski i vizionarski opisao izgled ekipe s druge strane grada haha xD