Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dama, u svakom pogledu, i prije svega veliki čovjek.
@neko.iz.mase Piše u naslovu u "Češćkoj" Jel to neki izraz sa čaršije?
@neko.iz.mase ...Kamenjar na aparatima
Bravo Martina, otkad je došla u Prag radi ko singerica.
hvala i zlatnom ljiljanu Željku na izboru prave osobe za predstavljanje Bosne po dunjaluku
@tino.peppe Šteta što Klix ne prati sva njena dostignuća tamo, da piše šta je sve napravila...ili prati, pa
Ekipa, istrazite NOVU KRIPTOVALUTU Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite FREE APP preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Živi primjer koliko su ljudi bolesni na ovim prostorima. Ova žena je pokazala nevjerovatne ljudske kvalitete ali su je ovdje popljuvali nacionalisti i fašisti da bi evo svijet pokazao koliko zaista vrijedi.
Cuj promovisanje zena
Fuj & bljak....cuj nju odlikovao..... za sta???? Propast ko i sejdo njen!!
Martina velika podrska iz Brna stize od nase zajednice, jer znamo svi koliko si puno ucinila samo za vrijeme korone, da ne govorimo za ostalo. Samo jako i hvala ti na svemu. ❤❤❤❤ Brno je uz tebe 🇨🇿🇪🇺🇨🇿🇪🇺
Mrzitelji i primitivci iz kamenjara nikad neće biti poštovani od kulturnog i naprednog svijeta.
Kkkk
Nadam se da će svi Hrvati naučiti lekciju iz njenog primjera. Napišite nešto protiv Hrvata i biće vam oprošteni svi raniji grijesi i Željko će vam dati šansu u diplomaciji, bez obzira na stručne kvalifikacije, koje svakako u politici i nisu važne.
Sta kazu za ovu Ercegovacki promicatelji Evrokski'h vrijednosti - aka. poznatiji kao Kamenjarci aka. neo nacisti?
Dodje dan i kada muslimani hvale Komsica. Pa ta nacija nema obraza ni srama
@gooUser1577048657 To ti je ko menstrualni ciklus
Na aparatima svi oni što su osudjivali njeno imenovanje za ambasadora, zato što ima završenu srednju školu....eto, ovi ostali su sposobni, inače...pogotovo oni koji su fakultet "završili" preko noći!!
@Primitivac ima onih koji 5 godina studiraju, ali dobro, oni će vani naći svoju sreću. Uživajtebu kukuruz državi čije uništavanje podržavate.
jasmila žbanič?
Bravo kamena ženo!
Jedan veliki naklon za velikog borca ne samo protiv raka nego i USTASKOG klana koji je bio protiv nje PONOS BIH
Bez veze prepucavanje, žena ima sve kvalitete osim jednog, nije postavljena na to mjesto od strane Čovića. Bjeločarapaši ne mogu da oproste saradnju sa Komšićem