Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još se pitam, hoće li Salić na mjesto Drljaće ili će ga Fahro vratiti u Zavod da završi šta je počeo. Ne znsm šta je, ali zastupnici SBB-a traže da ga se vrati, pa pretpostavljam da nije završio započeto
Ama se sve nešto pitam od koga ona Ćudićka dobi slike djece? Imade li Salić kakve veze s tim, i kakvu nam je ovo ujdurmu namjestio i s kakvim ciljem?
Vidi sto Salic sijedi sa Cudickom 🤔
Nisam ja kriv nego je neko drugi , a taj drugi kaže nisam ja nego je neko treči i tako u krug .Sve dok je tako i dok krivci prolaze nekažnjeno biće nam ovakvo stanje u društvu .Eh sad pred izbore kad krenu obećanja, koja nikada neće biti ispunjena ,i opet isti političari budu izabrani , ne kontam kako narod sve to nijemo posmatra i zaboravi sva ta lažna obećanja .
I da posjete zavod kao obični ljudi, a ne kao političari u prisustvu kamera i povedu vrijeme s tom djecom kako bi saznali na koji način im mogu pomoći. Jest da su političari ljudi a ne grabljivci koji na svaki način pokušavaju prikupiti političke poene.
Sta vrijedi kad je Gusinjac spreman bilo koga postaviti za ministra za'rad privilegija