Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci treba bit realan i prihvatit istinu i cinjenicu! RS CE GA SLAVIT SVE DO TOGA TRENUTKA DOK ONI NE IZGLASAJU UKIDANJE RS,A TO CE SE DOGODIT NIKAD! Tako okanite se pjenjenja i vodjenje rata preko tastatura. Ko se ne snalazi u BIH a ko je iole vrijedan,snaci ce se u Njemackoj,Irskoj,Holandiji,Svedskoj. I kad gore se snadje i podje primat pristojna primanja,zaboravit ce na BIH na RS na trovanje! Gore ce mu bit drugovi i radne kolege,Srbi,Hrvati,Bosanci itd itd.
Niko u ovoj državi ne poštuje apsolutno ništa, treba sve izgorit ko Australija, ovaj narod se nikad neće popravit.
jeste dosadni sa tim praznikom. Niko ne benda nikoga, oni ga odrzavaju, ovi se zale i sve nanovo svake godine. Blagi Boze. Pustite ljude da se vesele. Igara i hljeba nikad dosta.
“Većina ljudi su ubice jer ubijaju čovjeka… u samom sebi.” Stanisław Jerzy Lec
Srecan Rodjendan Republiko Srpska...
Samo pitanje ustavnosti imena TOG entiteta pokrenuti pred ustavnim sudom te pitanje postojanja TOG entiteta nakon pravosnažnih odluka suda u Hagu koji je rekao kako je ta tvorevina nastala !
Klix slavi ovaj dan,on pise u korist genocidne tvorevine u blokira citateljstvo.
Stari chetalj!
Stari chetalj!
Dokle god se bude slavio dan tzv. republike rs u Republici Bosni i Hercegovini, ta RBiH nikad neće biti samostalna, jedinstvena i cjelovita tko god se na to ljutio i govorio i mislio drugačije!
Četalj
Strebercic.
Čestitke i iz Sarajeva. Vaši koalicioni partneri SDA, DF I SBB ❤️❤️❤️
hebo drzavu gdje pritisak veci od penzije. 🍻🍻
Ma jebe mi se de vize ubrzajte
Zasto danas SIPA ili koja vec policija na nivou drzave, ili VOJSKA, nije upala u Banja Luku i sve ove policajce i politicare koji su dosli na ovaj skup pohapsila? Zasto? ima li ovdje drzave? Zabranis, kazes neustavno je, a oni dalje po svom, a ti pustis da ti se se** po glavi. Ma nema ovdje drzave
ja ružniju glavušu ne viđe.