Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li jeli pili? Kada cete stepenice prilagoditi za ljude u kolicima? Kada cete poceti primjenjivati KONVENCIJA O PRAVIMA OSOBA S INVALIDITETOM u BiH. www​.mhrr.gov.ba/pdf/konvencija_bos.pdf Nemorate nista, nigdje nezurite tek je 2018 g. Samo da vam skrenem pozornost da obnasate nekakve funkcije,a uzimate pare, a nista neradite. Osim sto se masirate po kancelarijama... po genitalijama.
Čoviću, upitaj boga ti za onaj izborni zakon....
Kad vam narod skoci za vrat gledat ce te u koju misiju rupu cete se zavuc. Imate li pojma kako su ljudi nervozni i nezadovoljni stanjem u drzavi.
primio ikebane
Sve pohvale za gospodina Čovića. Da bar mi imamo člana predsjedništva kao Hrvati , a ne Bakira koji samo konflikte i destrukciju stvara pa gubimo i potporu međunarodne zajednice.
Sejdici/Finci,zornic...?
lIK TOLKO ZALJUBLJEN U tUĐMANA DA JE IŠAO NA PLASTIČNU OPERACIJU ISKRIVLJENJA USTA UDESNO