Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOMSIC JE LEGENDA !!! BiH4EVER
hoce srbija da uzima novac od muslimanskih zemalja pa bi da organizira samit u BG a srbija samo formalno priznaje BIHi sve cini da je destabilizuje , Bosnjake i de facto i de jure smatra nizim bicima , ali sada joj Bosna treba kako bi dobila trziste u tim zemljama. vojni rat se iz 90ih transformirao u politicki 2000ih , a politicki rat ce se transformirat u ekonomski rat sve dok jedna od zemlja ne bude sposobna da egzistira. bosnjaci imaju mlohave politicare, i jedini koji stite BIH su ljudi poput Komsica i ostalih iz SDPa.
pa sto mene ne povede da ti peglam kosulje???????hehehhehehehheheheehehheheheheheh
JA NEZNAM KO JE OVDE LUD ILI SE PRAVI LUD DA BI TROŠIO DRŽAVNE PARE,AKO IMAMO AMERIČKE BAZE U DRŽAVI KAKO MOŽEMO BITI NESVRSTANI.TO JE ŽELJKO OTIŠO DA SE KUPA NA MOJ RAČUN SA BRAĆOM SRBIMA I HRVATIMA....HA HA HA
putuj postenjacino po odmaralistima,neces jos dugo,iskoristi priliku kada ti je alah dao da kenjas,a ne znas prosirenu recenicu da sastavis.
isp. iskezi
E STETA STO SIVA EMINENCIJA NIJE IMALA PRILIKU DA POGANE ZUBINE IZKESI PRED DRZAVNICIMA
samo da javim zigolu da mu je mati namiren
Samo da javim Zeljku da mu je zena namirena
E sto i nesvrstani znaju sebi ugodjaj napraviti, lafo socijala... klinac!