Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka stranka i jak vodja . Vise glasova osvoji stranka penzionera
Tersalka
Prvo podnijeti finansijski izvještaj predhodnika, pa onda, jel bogati kolika će ti mjesečna primanja , ukupna, sada biti?
Sjecam se inicijative osnivanja stranke, davno objavljeno na sa-x forumu , kada su Pedja i Tanovic komentirali letargiju i pasivnost nezadovoljnih, pa odlucili da sami pokrenu neku promjenu... od tada do danas, NS je postala politicki faktor, a nisu uprljali ruke... svaka cast!
Kojović je dobar čovo. Želim mu sreću.
Aha, neobrazovani ih se boje ko guje.
Čestitam Peđa! Nadam se da ćete napredovati i ostati stranka koje se nećemo stidjeti mi koji vam dadosmo glas.
Bolji je Koljević (Kojević) Nikola nego >Muhamed< koji se stidio svoga imena i predio ga u DENIS GRAC. 100% Bošnjaci glasaju za ovu stranku i još izaberu Denisa Graca (bivši Muhamed) ili ovog što su sad izabrali Koljevića/Kojevića...samo unosi nemir lažima i podmetanjima. Bošnjaci..sad je sve jasnija i jasnija slika...sve imamo pokazatelje na sonu...
staro Hrasno Ćorak.. :) Niti sam muslimanka, niti sam Bošnjakinja, a dadoh im glas.. Ode ti teza u tri lijepe u sekundi.
Lopov veliki
čestitam, nije lako to postici u multietnicnom sarajvu
..do pupka:-)
@luna, danas sam vidio tvog vidoja :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sa srećom
Boga mi puno ce mu srece trebati,seljacka banda se uhljebila i razbacala ko djubre po ledini,a opanke vise ni kao suvenir ne zele!
vidim po dislajkovima da je salo zapasalo :-)))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)