Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al je ovaj Pipo dosadan. Kao pokvarena ploca je.
TIHICU JE SVE SUPER AKO STIM MOZE DA POMOGNE VLASIMA DA RAZCJEPE BIH DA BI ON NA KRAJU DOBIO PEDALJ NEKE DRZAVICE U KOJOJ BI ON BIO DIKTATOR I RADIO PO SVOME, MAJKU BI SVOJU PRODO ZA SVOJE POLITICKE POJENE, NJEGA, DODIKA I KOMPANIJU SAMO METAK MOZE DA ZAUSTAVI
Treba skupiti love pa kupiti ovom Pipu gumenu lutku, dečko nije dobar, čudo je šta njebica napravi od čovjeka. RS je svetinja nikada je nećete ukinuti. Večeras navijamo za Portugal.
Dobro Pipo, kako ti kazes!
Tihicu nesmijes pristat na entitetska glasanja i podjelu drzavne imovine na entitete,nema druge solucije vec ukidanje genocidne tvorevine i USTAV od 1992-e godine! Neg Ti nama reci malo vise o tim mini paketicima,nesto mi mirise sve na Dayton2? Sve u svemu najvaznije cinjenice sam naveo i o TOME diskutovat! BiH4EVER!
TREBALI BI BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
nisam bosnjak, smatram se bosance al svaka cast gospodinu tihicu. kada svi koriste potpaljivacke govore, pokazuje se kao jedini politicar kome je izgleda iskreno stalo da sjedne i razgovara i koji prihvata realnost bih kakva je danas i razumije da se velike promjene (ukidanje entiteta cemu se treba teziti u buducnosti) ne moze desiti preko noci
prvi