Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to nasi politicari i cekaju to je njima najveci cilj da se udalje od vas da ih ne kontrolisete vise ovdje treba jos ratovati nemoze se jezicima nista postici treba pusku u ruke i rokat sve redom
Suspendujemo mi njih jer krše ljudska prava i podržavaju genocid na Mediteranu.
da mi se bi napit u onoj sali!!!
Dok god narod bude birao SDA i njima slicne koji nista nisu uradili 20 godina koliko vladaju mi cemo biti zadnja rupa na sviralu od koje ce svi odustati.
Možel samo Finci, bez sejdića Boga Vam.
Zahvaljujuci SDA jos malo pa cemo biti odsjeceni od Europe i cijeloga svijeta,biti cemo crna rupa ako vec i nismo postali.SDA je od nas napravila kugu,europa bjezi od nas.
Jel to isključivo SDA kriva što Jevrej i Rom hoće da budu predsjednici a Ustav nam pisali stranci? :)
Jeste jer je protivustavno gradjane BiH podjelila na Bosnjake, Srbe i Hrvate i eto sta smo dobili nakon tolike zelje da se sami zovemo bosnjaci, srbi i hrvati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sada je i definitivno jasno da je veliki dio rukovodstva SDA saglasan u tome da od ove stranke gradi pravu antievropsku organizaciju koja će učiniti sve samo da Bosna i Hercegovina ne uđe u Evropsku uniju. To je donekle razumljivo, jer evropski put znači i više jednakosti, solidarnosti i pravne države. Sve ovo, a posebno pravna država je nešto od čega SDA strahuje i sve će učiniti da to nikada ne zaživi u Bosni i Hercegovini, pa i po cijenu udara na ustavni poredak koji su izveli u Domu naroda, blokadom rada institucija ili pokušajem zaustavljanja ispunjavanja obaveza države Bosne i Hercegovine na njenom evropskom putu, što može imati dramatične posljedice. Najtužnije od svega je što se sve te aktivnosti provode pod firmom ljubavi za Bosnu i Hercegovinu, a u stvari se radi o prvorazrednoj izdaji države u ime familijarnih ciljeva dogovorenih mimo očiju javnosti.
sve je tako kako si napisala ali ni sdp ni sbb nisu nista bolji. sve je to isto.
ENNa, te iste evropske zemlje su dozvoljavale agresiju i genocid u Bosni 4 godine. Dale Dejton i sada kažu sami se dogovorite. Poštenije je bilo ostaviti rat i sada bi se znao ko je gonji, a ko donji. EU se prostituiše kada je Bosna i Mediteran u pitanju. Njihova demokratija je ustvari de no kratija. Neka vlada odaj koji im u datom trenutku paše. Pašu im naši kriminalizovani političari koji dozvolili pranje preko 100 milijardi USD - što se zna!