BiH
0

Predizborni skup BPS-a u Mostaru

FENA
Sefer Halilović (Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Sefer Halilović (Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com)
Bosanskohercegovačka patriotska stranka - Sefer Halilović nastavila je svoju izbornu kampanju "Poštenje i pravda", održavši veliki predizborni skup u prepunoj sportskoj dvorani u Mostaru, saopćeno je iz ove stranke.

Delegaciju BPS-a predvodio je predsjednik Stranke Sefer Halilović, kandidat BPS-a za člana Predsjedništva BiH, te nosioci lista iz HNK za sve nivoe vlasti, državne liste Zulfo Macić, federalne liste Aida Behram i kantonalne liste Mesud Hero.

Skupu su prisustvovali i svi kandidati BPS-Sefer Halilović iz HNK.

Predsjednik BPS-a Sefer Halilović istakao je, obraćajući se mnoštvu okupljenih građana, da je BPS jedina ozbiljna državotvorna stranka koja ima znanje i sposobnost da izvede državu iz ekonomske i političke korupcijske krize.

Halilović je zahvalio boračkoj populaciji na podršci BPS-u i poručio im da će skupa, kao što su nekad branili, graditi BiH i "pobjediti mafiju".

"Svaka država na svijetu ima svoju mafiju, a mafijaši u BiH imaju svoju državu. Od 3. oktobra 2010. kada BPS preuzme vlast krenut ćemo u do sada najveću bitku u BiH, i to onu protiv siromaštva, korupcije, kriminala, nezaposlenosti i u bitku protiv mafije", poručio je Sefer Halilović okupljenim građanima Mostara.