Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovima sto su ih predlozili za drzavnu i federalnu listu, samo bacaju prasinu u oci, pa matematicki je neizvodljivo da neko od njih dobije dovoljno glasova za ulazak. Ovo malo mostarske raje sto je ostalo, ako ista valja, u SDPu je, tako da moj glas njima radije nego da oveg prozorskog sibicara gledam kako uzima stolicu u Mostaru.
http://www.youtube.com/watch?v=vBbwLZ22Iqw ovaj covjek jos nije donio pogresnu odluku ni vojnu ni politicku ..... iskreno se od prvog dana bori za narod ali rijetki su oni koji to prepoznaju jer ovaj narod vise voli izdajnik i demagoge ..... sretno generale
Od dvojice Istočnih Bošnjaka ovaj je bolji.
svi smo uz tebe,puno te volimo Sefere,s Vama u pobjedu ....
Volimo te Sefere !
Gdje i kad je to rekao? Ako je to istina, onda je i on samo obicni papcina koji se narodu lazno predstavlja za nekog ko je lijevo orijentisan (zalaganje za socijanlnu pravdu, pravnu, sekularnu drzavu i tako to).
jeftini slogani za skupe odluke.
Nakon one njegove izjave u kojoj Željka Komšića naziva \"malim ustašom\" ne zaslužuje uopšte pažnju ljudi u BiH, a pogotovo Hrvata, jer kad člana predsjedništva tako nazove kako bi tek obične ljude nazvao... sramota za jednog političara
Što ovo nema komentara ili ovo niko ne ćita.