Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno ekspertna vlada sa Zeljkovicem na tronu ce ovo da odobri bez problema,jer oni jedino sto znaju jeste da gradjanima zagorcavaju zivot.
Oni to konstantno rade, nije ovo nista novo, voda, grijanje, sta li je sljedece
voda poskupila, grijanje isto, sreća da je cijena maksuzije ostala ista
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Pozitivni efekti poskupljenja bi mogli biti vidljivi za....9 mjeseci!
KOD NAS TAKVIH PROBLEMA NEMA,JESMO NA MORU,ALI BI I NAMA ZA KOJI DAN GRIJANJE TREBALO.
treba vladi jos para, zeljkovicu nije dovoljno izgleda, zar nije dosta vodu sto ste nam posupili, ako ovo prodje bice strasno
Boli Zeljkovic briga za gradjane, njegovi ce eksperti vrlo rado prihvatiti ovaj prijedlog, ako ga indirektno nisu i sami predlozili.
ma nisu ovi SDAovci krivi, šta se imate grijat, trljajte se lagano jedno uz drugo, vidite da hoce da nam povecaju natalitet ;)
Uvedite mjerace toplote i onda mozete grijati 24 sata, a mi koristiti grijanje po potrebi. Tako bi se sistematski rijesio problem i placalo po potrosnji, sve ovo sto sad radite je prodavanje magle, dok neki ljudi otvaraju prozore u toku dana zbog pretjerane vrucine.
Pa brate mili, zgulite nam i drugi sloj koze kao sto ste ovaj prvi, sta je vise, kakva poskupljenja vise, odakle narodu, pitate li se vi lopovi. Koliko samo vi mislite za narod, narod zna i zna vise koliko nam jada zadajete!
Tako to rade eksperti. Zovite papu Franju da im sveže kamenje oko vrata i pobaca ih u more. Može i u Jablaničko jezero da uštedimo na prevozu. Šta još nisu poskupili kako su preuzeli vlast?
Da li bi ovo trebalo da znaci da je ekspertnoj vladi ponestalo novca,pa nije dovoljno sto kradu sa svih strana,jos malo i gradjane da ogule.Pa mi smo na rubu egzistencije oni nama ovako jednostavno povecaju cijene.Pita li neko gradjane?
Zaokruziti poskupljenje na 30%, cemu samo 23 % ?????
jos samo da nam zrak pocnu naplacivati. BRAVO EXPERTNA vlado! :(
raja ima jeftino vazelina kupiti. Pa kad nas vec jebu, a mi se ne bunimo da nas bar manje boli. ili da trazimo subvenciju za vazelin od Petrovica.
Jednoj vladi bi prije svega trebali biti vazni gradjani, ali ova vlada na celu sa Zeljkovicem je vec mnogo puta pokazala da jedino sto oni gledaju je njihov licni interes, a i u ovom poskupljenju ga vjerovatno vide.
Ekspertna vlada KS SDA - NAROD ZNA nastavlja sa svojom taktikom vracanja dugova preko ledja ovcica dok to one sve njemo i mirno posmatraju. Danasnji premijer KS - Zeljkovic je napravio dug u toplanama od 70 M KM koji mora vratiti normalno preko svojih ovcica, a sve u svrhu jacanja SDA.