Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sticker naljepnice su totalni debilizam i otimanje para
Ovi stikeri su svakako najveca glupost. Nit to cemu sluzi nit ko to gleda, srkelt postavit, belaj skinut. Policija jedini pogleda ako ti je u saobracajnoj nadje da nisi zalijepio. Nikakve svrhe neka osim da prlja sofersajbu.
Sluze samo da te kazne ako ga nisi zalijepio na sajbu zajdeno sa bar kodom☝️
Služe ako si zaboravio saobracajnu i policija ima mogucnost utvrditi da je vaše vozilo registrovano. Nema ti na osnovu cega napisati prekrsajni nalog onda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedina svrha je da ti lupe kaznu ako nemas
Inače i ovi sadašnji stikeri su na izgled pravo njesra... ružni do bola
Dobar potez!
Nek zeni stavi pa da je pratimo, a moze i djeci
Sticker naljepnica je izaz nekompetencije i neznanja. Sticker na engleskom jeziku znači naljepnica. Dakle, za naš lingvistički narod koji govori 3 jezika (B/H/S) dodaje se i engleski pa kad se to prevede jednako je "Naljepnica - naljpenica", nešto kao remen kaiš, žarulja - sijalica. Inače, ovo liči na ping-pong. Ministar On - zamjenik Off!
Nesto mi ga zao.Ali ovakve politicke gamadi koja zavlaci narodu ruku u novcanik je puna Bosna.Sto nije naljepio sticker na njihovu guzicu da ih pratimo gdje trose pokradeno.
Revitalizacija Nedžada Brankovića počinje
Šta bi mi da nema Brankovića.
upratim ti materi
Hoce vratiti lovu? Hoceeee
PO ZAKONU…SDA gamad
Uhhh dobro je, mozemo odahnuti, inace osmorka bi i ovo dopustila...