Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam ti nista drugo reci sem Republika sumska i sve ces razumjeti
Banjaluka je jedini grad u svijetu gdje te policija privede i napiše prijavu ako vikneš Pravda!!! Gdje dedu raskrvare ako nema pasoša sa sobom samo zato što je pričao sa Ozrenom. Nasilje nad sopstvenim narodom.
Zamislite da predsjednik jedne drzave, i predstavnik srpskog naroda je direktno odgovoran za ubistvo i prikrivanje ubistva jednog dijeteta. Kakav ste vi narod, ako su vam to vodje? GENOCIDNI !
Nastavni red i program fizičkog vaspitanja za osnovce mora sadržati i elementarno plivanje, da se tragedije poput ove svedu na minimum.
Pravda je spora ali uvijek nadvlada nepravdu.Kako ce se karmicki dug otplatiti , da li kroz sudski postupak ili kroz bolest organizma ,ali racun uvijek dodje na naplatu.Pravda za Davida !Pravda za Djenana!
Ah samo kako se setim, kolika je podrska bila ovom pokretu, od strane Bosnjaka, pre izbora, samo da se Dodik skloni sa vlasti, bilo je komentara 300, a sad kad nema nista od ovog pokreta broj komentara se moze nabrojati na prste jedne ruke.
Diktatura...
Corruption Country - Nema pravde, nema života...
Jel ova slika u jaknama slika od danasnjeg dogadjaja? Posto je poznato da se jakne nose u avgustu.