Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode RS u 100 p.m.
Ja se ne radujem ,bojim se da CE ih Ameri sravniti ovaj Put zbog Putina i Rusije,njih nije briga za Nama nego se zamjerio Amerima zbog Rusa...Nama ovo ne odgovara unistit CE Nam drzavu kao u Ukrajinu,slat CE Nam oruzje da idemo i na Srbiju,ja neduzni narod necu da diram !!
Dusa draga ne moze vise krast na izborima.
Simpatije AFD iz bundestaga koja se zna sta stoji iza toga a u istom momentu protiv Brkice iz Austrije rodom koji je njemackom vlado nekad 1939-1945 nekako tako.
Pratite, pratite i treba da pratite
Ukinuti rs sami su to trazili hitno!!!
Novu politicku borbu 🙈
rs ukinuti pod hitno da bi BOSNA I HERCEGOVINA prodisala.
Trojanske Kasablijske kučke su se već pripremile za bježanije kao i 92- ge, već su ponovo spremili djecu za bježaniju.
Ovo danas , i sve što se ovih dana dešava , konačni je početak kraja nacional-apardhejd osovine M-D , jer Ameri su tako odlučili , 😜...Slijedi 🆕🇧🇦 , in Eu ,and Nato..!
E moji srbi odvede vas Dodik do potpune propasti, izolacije i apsolutne bijede. Ako vam je dobro samo trepnite da znamo 🤣🤣🤣
Milorad Dodik je nazalost ogledalo glasaca u Republici Srpskoj. Polovina naroda Srpske ne zeli probleme u samoj drzavi niti joj je do Dodika. Vi koji spominjete ratove i slicno isti ste kao glasaci SNSD-a
On se ukakio, doslo do sije
Laki je malo nervozan hahaha
U životu gl uplji komentara nisam čitao, ovo govori o prosječnom čitaocu na klixu.
Ako hoćeš da ratuješ pošalji svoga sina bas je stasao ili će kao ti svercat Ronhil
Hoće hajvan da se glasovi u rs-u i dalje na prste broje :)
Samo do kraja krmak, dok prsima na nišan ne udariš. Onda se kurvinski, politički skloni u stranu, a narod ko j...