Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavke? Mora da se šalite, grohotom se smijem.. U ovoj zemlji niko nije kažnjen već godinama za brojne kriminalne radnje i lopovluk, a kamoli da podnese ostavku.. smiješno i žalosno
Smjesni ste ko i drzava i ovaj Glupi narod sto vas trpi
Hajde ne jedite njaku...kakvo polaganje racuna, ko u to jos vjeruje...pa ne trebaju nama vasi izvjestaji, imamo oci i vidimo sta ste do sad uradili...nista dragi moji pauslci!
Njih može da smijeni samo narod na slijedećim izborima.Sami nikada neće odustati od svojih hiljada maraka za nerad.Ali narod je kao i oni.Ne odustaje od davanja mita da bi i oni imali koristi.I tako u krug.Kakav narod takva vlast.
To su sve komentari iz vana a domaci su zadovoljni ne bi glasali za iste da hoce promjena...
Niko vise ne vjeruje u vas, sve ste unistili. Jos malo...
Sta se ovan zvizdic glupira, glasa da su osnivaci Islamske Zajednice kakvu znamo fasisti, a sad se kao zalaze za tu zajednicu. Govno jedno fasisticko
Mani se sada Martine, nije nista pokrala a ima super vjestine i sposobna je Ko da je završila 2 diplomatske..,
Hajde debil do debila
Mene za predsjenika
Ping......pong......
kači se za Martinu,kaže nema završen univerzitet.kako si samo providan.nije valjda samo ona bez univerziteta.gdje su vam sve te kupljene diplome.Marinu je postavio Komšić .zato vas to boli.
neradnici pozivaju neradnike da odgovaraju za nerad 😀😀😀
niti ko radi niti ko odgovara...dobrodosli u bih
Nece niko pozvati nikog ni na kakav raport. Nerad he njihova vrlina. Bolji posao ne postoji na svijetu nego biti politicar u BiH. Primanja najbolje u regiji za nerad I greska nemas nikakvu odgovornost. Gdije to ima? U BiH,Ruandi,Burkini Faso,Etijopiji , čadu..
Na pos’o, na pos’o mi vas placamo
jel' ovo vicoteka ili sta li je?
Te račune vi šaljete nama a mi obični smrtnici plaćamo već godinama vaše "sjedenj" u parlamentarnim klupama i vaše nebuloze.. čak je i ovaj prijedlog jedna od tih nebuloza kojima nema kraja